Американският актьор Ащън Къчър счита, че съпругата му Деми Мур, която вече е на 46 г. и е с 15 г. по-голяма от него, става все по-хубава с всяка изминала минута.

"Не зная как успява да остане толкова красива, опитвам се да разбера. Честно казано, тя се разхубавява с всяка изминала минута, но все още не съм открил тайната й. Това е магия", споделя актьорът. Последният филм с негово участие "Spread" включвал любовни сцени, но въпреки че Деми го посещавала на снимачната площадка, Къчър споделя, че тя не била обезпокоена от тези сцени.

"Като актьори може да ни се случи да изиграем роли на убийци, но когато се връщаме вкъщи, съпругите ни не ни считат за убийци, нали. Друг път се случва да снимаме любовни сцени, но това не означава, че жените ни смятат, че наистина правим любов с друг човек. Ние двамата сме в една лодка, разбираме задълженията, които ни налагат професиите и се придържаме към тях", допълва той. Къчър споделя още, че не знае дали е вярно, че Деми Мур иска да приеме фамилията му в чест на четвъртата годишнина от сватбата им.