Българският нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов най-вероятно ще се завърне в игра за "червените дяволи" в утрешната среща от Шампионската лига с Бешикташ на "Олд Трафорд". 

Бербо пропусна няколко мача на английския шампион заради контузия в коляното и мениджърът сър Алекс Фъргюсън заяви в събота, че голмайсторът няма да играе срещу турския тим. Победа на Манчестър Юнайтед над Бешикташ обаче ще означава, че английският тим ще си осигури първото място в Група "B" и ще бъде фаворит при жребия за елиминациите. Бербатов тренира днес със своите съотборници и Фърги най-вероятно ще го пусне на терена срещу турския тим, тъй като иска на всяка цена победа над противника.

Притесненията на шотландеца обаче са други. Рио Фърдинанд със сигурност е аут заради травмата в кръста, Джони Еванс все още има проблем с прасеца, а Джон О'Шей и Гари Невил изобщо не тренираха днес. Това означава, че Дарън Гибсън и Габриел Обертан може да започнат мача на "Олд Трафорд". Холандският вратар на Юнайтед Едвин Ван дер Сар трябваше да бъде на вратата на своя тим, но в събота получи удар в мача с Евертън и днес също не тренира. Фърги ще решава кой да бъде на вратата - Бен Фостър или Томаш Кушчак.

източник: БГНЕС