Неизвестни досега интервюта на Майкъл Джексън, в които той критикува братята си, сестрите си и двамата си родители, се публикуват от британското издание News of the World.

Изданието посочва, че разказвайки на биограф за роднините си, певецът си е позволявал "свободни" изказвания за роднините си, които после молел да не се публикуват. Решението за публикацията им е взето във връзка със смъртта му, но източникът не се разкрива. Описвайки братята си, Джексън ги нарича "мързеливи" и се оплаква, че не са го поддържали, а истински в съвместния им състав е работел само той. Брат си Тито певецът е критикувал за "скучните му занимания", Марлон - че му подражавал на сцената.

Джермейн ходел по жени и се влияел от чуждото мнение, докато Ренди не се вслушвал в него. Джеки Джексън бил прекалено упорит и склонен към съмнения. Сестра си Ла Тоя певецът недолюбвал заради стремежа й към абсолютна чистота и стерилност, майка му разказала за него, неща, които "не засягат околните", а с баща си Джако никога не е бил близък. Освен това баща им често ги пердашел с каиша, ако сбъркат по време на репетиция. Единствената, избегнала критиката на Джако, е сестра му Джанет. Джексън бил много привързан към нея и се вълнувал, когато се омъжила. Прекратяването на съвместната им работа певецът окачествил като "страшна загуба". Майкъл Джексън умря на 25 юни 2009 г. в Лос Анджелис от свръхдоза препарати.

източник: БГНЕС