Ева Лонгория и съпругът й, баскетболистът Тони Паркър, обявиха конкурс за танци по музика от класиката "Брилянтин" с участието на Оливия Нютън Джон и Джон Траволта. 

Звездата от "Отчаяни съпруги" и баскетболистът поканиха феновете да пресъздадат сцени от мюзикъла от 1978 г. в рамките на ново он-лайн състезание. Двамата изиграха и първия танц от конкурса върху класическото парче от "Брилянтин" "Summer Nights".

Лонгория надяна руса перука и облече светложълта рокля, за да изиграе героинята на Нютън-Джон, Санди, а Паркър показа танцувални умения в ролята на лошото момче Дани Зуко, изигран от Траволта. В клип, качен на официалния си сайт, гардът на Сан Антонио Спърс обяснява, че е избрал "Брилянтин", защото "това е любимият филм на Ева". Той прикани феновете да изпращат собствени интерпретации върху песни от мюзикъла.

Звездната двойка ще избере любимите си видеоклипове и победителите ще получат възможност да присъстват на мачове на Паркър в Тексас и да се срещнат с любимците си. Крайният срок за изпращане на видеата е до 31 януари 2010 г.