Най-доброто от най-добрите ще звучи тази вечер на сцената на Music Idol в поредния голям концерт, само две седмици преди финалa на шоуто. Абсолютни хитове на всички времена, на едни от най-великите изпълнители - Elvis Presley, Elton John, Queen, Madonna, Mariah Carey, Christina Aguilera ще изпълнят петимата финалисти. 

Александър и Боян ще изпеят в дует парчето на Ray Charles - "Hit the Road Jack", а красивите айдълки Русина, Преслава и Магдалена - "Like a Prayer" на Madonna. Камелия Тодорова - една от най-добрите и големи български изпълнителки - ще бъде гост на сцената на Music Idol. В нейно изпълнение ще чуем парчето "I've Got the Music In Me".

Атрактивните караоке айдъли Георги Бибин и Златко Стоянов, известни повече като Жореса и Златко банкера, ще направят специален поздрав към музикалния продуцент на шоуто, като на живо ще изпълнят песента „Ближи си сладоледа" - небезизвестен хит от репертоара на самия Дони. Всъщност, именно с тази песен двамата събраха най-много онлайн гласове в конкурса Karaoke Idol, организиран от bTV. Утре вечер лично Дони ще връчи наградата на двамата „изпълнители". 

Тази вечер ще видим още как Преслава, Русина и Магдалена посетиха родните си градове и каква истерия предизвикаха те с появата си там. Как съгражданите и феновете на красивите финалистики в Music Idol се тълпяха, за да се срещнат с тях, да ги поздравят за успеха и славата, които те носят на родния си град, ще видим отново днес в специалния видео материал.