Бившият външен министър Надежда Михайлова изненада музиканта Дичо, след като се появи около полунощ в столичния клуб "Ликьор", където певецът отпразнува 35-ия си рожден ден. 

С бутилка 12-годишно уиски "Чивас Регал" политикът поздрави подобаващо приятеля си, след което се позабавлява с изпълненията на живо на най-новия сингъл на Дичо "Колко дълго те чаках" и дори поразкърши снага. Песента е направена специално за коледните празници.

За партито пристигнаха и много от колегите на ексвокала на Д2. В светската атмосфера блеснаха Влади Ампов-Графа и неговата графиня Мария, китаристът Жоро Янев, рапърът Спенс, Димо и Иван от П.И.Ф., Цецо Елвиса (който обяви, че вече ще се казва L-Vis) и съпругата му Мариела. Всички вкупом се включиха в общ лъскав подарък.

За благодарност Дичо не пропусна да порадва гостите си с малко музика на живо, като поздрави особено осторожно новата музикална компания "Ликьор", която ще продуцира само поп и рок музиканти. "Сега е време да изринем чалгата, след като тя ни изрина за толкова дълго от сцена", провикна се Дичо, подкрепян от гостите си.