Довечера в Music Idol предстои латино концертът. На сцената ще прозвучат хитовете на Lou Bega - Mambo No 5, Rosana - El Talisman, Pussycat dolls - Sway и др. Специални гости ще бъдат изпълнителите от легендарната италианска група „Ricci e poveri". В тяхна чест айдълите ще изпълнят парчета на Toto Cutugno - L'Italiano, както и хита на Al Bano Carrisi & Romina Power - Felicita. 

Тази вечер в специален видео материал зрителите на bTV ще видят кадри от посещението на айдълите в Македония, което предизвика истинска истерия сред феновете на музикалното шоу. По време на престоя си талантите имаха възможността да изнесат концерт в най-големия клуб в Скопие - Колизеум, да посетят Охрид, както и манастира "Св. Наум".   

Вече трети ден феновете на формата у нас показват и изпробват своите гласови възможности в специалния „Караоке айдъл" корнър в Сити Център София. Голям брой желаещи от сутрин до вечер се тълпят и пеят хитове на любимите си изпълнители с надеждата да спечелят покана за някой от предстоящите концерти. 

Днес точно в 16:00 ч. в Сити Център София очарователната Ели Раданова и Соня Мембреньо ще раздават автографи за всички свои почитатели.