Ваканцията вече започна за семейство Брад Пит и Анджелина Джоли.

Известната холивудска фамилия предизвика очаквания ефект пристигайки в съботата на летище Лос Анджелис.

Преди да отлетят за Миравал в имението си във Вар в южна Франция, където миналата година Брад и Джоли се ожениха, минаха пред тълпа от фотографи и оператори. Бранджолина възнамерява заедно с шестте си деца да прекарат ваканцията си в имението. За разлика от близнаците Вивиян и Нокс 9-годишната Шайло не изглеждаше притеснена от папараците.

Освен това семейството не се възползва от звездната слава и се качи в самолет на Еър Франс в икономична класа. Брад и Джоли настаниха първо децата си, след което качиха ръчния багаж в определеното място за багаж. Холивудската двойка има частен хеликоптер, но въпреки това реши както всички простосмъртни да пристигне във Франция. Персоналът на самолета запази професионализъм и приветства известните актьори както всички пътници.

За разлика от тях много от пътниците в самолета бяха силно изненадани и не се сдържаха да направят снимки. Когато пристигнаха на летище Роаси Шарл Де Гол търпеливо изчакаха два часа, за да направят транзитната връзка до Ница. Както се казва едно обикновено семейство.



Двойката ще се възползва от имението си в южна Франция, където да прекарат ваканцията преди отново да се върнат към работата. Актрисата трябва да приключи снимките за следващия си филм "By the Sea", където тя има главна роля заедно с Брад Пит.

Историята във филма се разиграва през 70-тите години на миналия век в южна Франция. Американска двойка, която е в криза си връща любовта, чрез контакт с местните хора. Очаква се филмът да се появи в американските киносалони на 13 ноември. Това ще е и първият общ филм на Пит и Джоли след "Mr. et Mrs. Smith" през 2005 г.



След като приключи работата тук семейството заминава за Южна Африка за следващия филм на Анджелина "Africa". Филмът е за живота на Ричърд Ликей, известен защитник на слонове. Брад Пит участва в кастинга за филма, чието снимане трябва да започне това лято, пише БГНЕС.