Тази година се очертава като годината на Б.Т.Р. – рок звездите, които наскоро отпразнуваха двадесети юбилей на сцената с настоящия състав и обявиха дата за издаване на новия си албум през юни, станаха групата с най-много номинации за Годишните музикални награди на „БГ Радио” за 2014 година.

Освен като номинация за „БГ Група”, Б.Т.Р. са включени с абсолютния си хит „Забравената нежност” в категориите „БГ Песен”, „БГ Текст” и „БГ Видеоклип”.

Песента „Забравената нежност” е и първият сингъл от дългоочаквания нов албум на бандата, но всяка допълнителна информация около диска все още се пази в дълбока тайна. Единствено се знае датата за издаване – 5 юни (четвъртък), когато бандата ще представи албума с грандиозно лайв шоу в зала „Универсиада”. Наред с новите си песни, Б.Т.Р. ще включат в концерта задължителна разходка през хитовете си и любими парчета на феновете от 8-те албума в дикографията им със смазващ звук и много специални ефекти. Билетите за концерта са на цени от 20 и 30 лева и се разпространяват в мрежата на Ticketpro.