Певицата Емануела не е изпълнила заканата си да съди манекенката Глория, с която неведнъж влизаха в челен сблъсък в къщата на Биг Брадър миналата година. Двете се познават от години, но явно никога не са изпитвали приятелски чувства една към друга. Пред съквартирантите си моделката обяви, че Емануела си има „тарифа”, често ходи на участия „в офиси” и няма никакви скрупули относно мъжете, когато й се предложи прилична сума. „Как се гледат тия две деца иначе! И не е вярно, че майка й и моята майка са добри приятелки, те се познават, нищо повече. Майка й е абсолютна селянка”, сподели във „ВИП брадър” Глория. На въпрос на Рени откъде знае това брюнетката, която се подвизава и като DJ в нощна София, отсече: „Майка й се е изповядала на майка ми.”

Тежките думи Глория изрече, след като Емануела я предложи за изгонване от Къщата, под предлог че не вижда дамата в нея, че избухва в плач, щом й се повиши тон, и пие от обяд. „Не може да ме нарече алкохоличка пред цяла България”, ожали се Глория тогава.
С днешна дата тя обяви пред Венета Райкова, че не поддържа никаква връзка с певицата, защото хора като Емануела не я интересуват. Тя не знае нищо за заведено дело срещу нея, въпреки че лесно би могла да бъде намерена в България, защото се е върнала окончателно у нас.