Специален гост в петъчния брой на ''Комисията Павлов'' бе певицата с име на богиня - Кали. Поводът за гостуването на очарователната изпълнителка бе стартът на женското токшоу ''Споделено'' с нейно участие в ролята й на водеща на 3-тия сезон на предаването от 24 септември по TV7.

По време на гостуването си в студиото на Митко Павлов Кали успокои феновете си, че няма да остави пеенето, тъй като се е научила да не спи и така смята да съчетава ангажиментите си като певица и водеща.

Новото лице на TV7 сподели, че винаги е била финансово независима в живота си, тъй като работи от 15 годишна и опитът й много ще й помогне във воденето на подобен тип предаване.

Кали разкри, че бъдещите й творчески планове са свързани с етно музиката, концертната дейност и участия на фестивали.

''Много бих искала да направя нещо по-различно в ''Споделено с ...'', за да задоволя интереса на хората'', откровена бе създателката на хита ''4-4-2''.

Кали призна, че иска да й гостуват хора с по-сериозна социална ангажираност и се надява да не й се налага да разглежда теми, свързани с битовизми. На бъдещата ТВ водеща много й се иска предаването да има по-широк отзвук в обществото, да го гледат по-млади хора и зрителите й да имат полза от това, че са си пуснали телевизора между 16:30 и 17:30ч.