Зорница Линдарева се бори с булимията от 8 клас, разкри майка й Виолета по време на живото предаване на „ВИП Брадър“.

Тя бе извикана по спешност да защитава щерка си, след като поканеният предварително баща на Зори отказал да дойде.

„Срам ме е, не искам да ме гледат всички по телевизията и да казват: „Ето го бащата на лудата“, заявил таткото, цитира в. „Всеки ден“, пише hotarena.net.

„Видяхме я в не дотам добра светлина, но и напрежението вътре е много голямо. Донякъде я оправдавам, че посегна към винцето. Преди да влезе в шоуто, не се беше хранила няколко дни, а пиеше медикаменти“, обясни майката на Линдарева.

„Проблемът с хранителното разстройство се появи, когато беше в 8-ми клас. Оттогава все се бори, прави стъпка напред и две назад. Тежкият път на лечението отвори интереса й към психологията и Зорница това мисли да запише като второ висше, след като се стабилизира“, поясни родителката на моделката. Тя лекувала булимията предимно с хапчета и психотерапия.

Линдарева дори имала намерение да замине в чужбина, за да се лекува от хранителното разстройство. Преди да влезе в Къщата, любовницата на Тачо потърсила помощта на специалистите в „Токуда“, единствената болница, където има специализиран център за булимия и анорексия. Оттам обаче се оказали безсилни.

Според близките на Зори скокът във враждебната среда на „ВИП Брадър“ накарал Зорница да злоупотребява с алкохола. Тя до последно не била сигурна дали иска да взриви и без това крехкия мир в семейството на Жени и Тачо пред очите на цяла България.