Управителят на Нова Броудкастинг Груп госпожа Ива Стоянова се оттегля от компанията заедно с братя Домусчиеви и вече не е част от нейния екип. Тя обяви днес, че напуска управлението на най-голямата мултиплатформена медия в България. Това става ден след съобщението на Комисията за защита на конкуренцията, че одобрява сделката за продажба на NOVA на United Group – водещ доставчик на телекомуникационни услуги в Югоизточна Европа и собственик на Виваком.

Ива Стоянова: „Станах управител на Нова Броудкастинг Груп след покана от досегашните собственици Кирил и Георги Домусчиеви и смятам, че е редно и достойно да се оттегля заедно с тях. Благодаря им за доверието, както и за приноса им за развитието на групата. Щастлива съм, че в момента медията е абсолютен лидер на пазара и по гледаемост, и по приходи. Работих с изключително мотивиран екип от професионалисти, които вярвам, че ще постигат още по-големи успехи и им ги пожелавам от сърце.“

Господата Кирил Домусчиев и Георги Домусчиев, както и целият екип на Нова Броудкастинг Груп благодарят на госпожа Ива Стоянова за ползотворната и всеотдайна работа, и й пожелават успехи в бъдещи професионални начинания, се казва в официалното съобщение на телевизията. От там не уточняват кой ще поеме поста на Стоянова.