Черно тото се разиграва онлайн за главата на Иво Андонов.

Залаганията за това дали гологлавият мафиот от "Под прикритие" ще умре на финала на 4 юни, достигнаха колосалната сума от 10 бона. Невинен спор между фенове се превърна в горещ облог, каквито не правят и британските букмейкъри, пише hotarena.

Залозите дали в този, вероятно последен сезон на "Под прикритие" наследникът на Джаро ще бъде гръмнат, се разгорещяват с нечувана и невиждана динамика. Симпатизанти и противници на героя на Бахаров скочиха един срещу друг, готови да се разкъсат.

Повечето зрители на "Под прикритие" са на мнение, че е време Андонов да бъде разкаран от поредицата и на негово място да застане нов подземен бос. Може би заради рекламния трейлър на последната серия, в която Джаро се надига от ковчега. Какво точно значи това, ще разберем на 4 юни. Тогава БНТ ще закрие най-успешния си филмов проект с галацеремония в НДК пред погледа на хиляди зрители както в зала номер едно, така и пред екраните.

Прякото предаване ще започне в 20,30, а час по-късно ще бъде излъчен финалният епизод, който може да бъде гледан и на голям екран пред НДК.

Специална почит към незабравимия Чочо Попйорданов, който изигра ченгето Момчил Нешев и остави ярка следа в "Под прикритие", ще бъде отдадена преди началото. Всички почитатели ще видят на живо любимите си герои от петте сезона. Заедно с Ивайло Захариев, Захари Бахаров, Владимир Пенев, Мариан Вълев, Бойко Кръстанов, Йоанна Темелкова, Силвия Петкова, Кирил Ефремов, Пламен Манасиев по червения килим ще преминат и звездите, които бяха "застреляни". Сред тях са Михаил Билалов, Александър Сано, Ирена Милянкова, Цветана Манева, Койна Русева, Теодора Духовникова, Снежана Макавеева, Явор Бахаров, Деян Донков, Христо Мутафчиев.

Водещи на финала ще са Добрина Чешмеджиева и Георги Любенов. Галавечерта ще бъде изпъстрена с култови сцени и реплики. Гости на събитието ще бъдат дистрибуторите на телевизионната поредица в САЩ, Латинска Америка и Европа. Сериалът на БНТ "Под прикритие" е абсолютен прецедент в българската телевизионна и филмова индустрия с разпространение в 186 територии.