Луната се премества в знак Водолей в 09:34ч. Полезно натоварването на мускулите на гърба. Аеробиката подобрява работата на сърцето. Процедури усилващи регенерацията на кожата, сега са безполезни. Повечето пластични операции нямат успех. В това време е подходящо за профилактика на плоскостъпие и варикозно разширение на вените. Ходете боси по неравни повърхности. Подходящо за стоматологични процедури, за отделяне на брадавици и мазоли, педикюр, маникюр, перманентен макияж.

10-ти лунен ден до 15:30ч е благоприятен за семейни дела. Добре е да посетите своите роднини. Това ще укрепи вашите роднински връзки. Естествено, направете го искрено и защото го искате, а не защото трябва. Най-доброто време да си устроите семеен празник дори без повод. Да се избягват скандалите и взаимните упреци. Сега е време само за прояви на любов. Подходящо време за секс, но без да експериментирате, само в класически вариант. Не се препоръчва подстригване.

11-ти лунен ден от 15:30 до 16:11ч на следващия ден. Бъдете внимателни. Ден опасен за взаимоотношенията. Не е ясно кое действие до какво ще доведе. Дори невинно казана дума може да предизвика пристъпи на гняв. Реакциите са непредсказуеми. Ден на победата и безсмъртието. В него трябва да сключват брак само тези, които са уверени в чувствата на партньора си. Ако имате и най-малки съмнения, то откажете се от “този ден”, защото наистина ще бъдете разочаровани. Който почине в този период, за дълго ще остане да живее в паметта на хората. Времето е подходящо за дълго пътешествие. Заболявания възникнали днес може да са опасни особено за жените. При мъжете са по-незначителни. Преизпълнени сте със сили. Добре е да се занимавате с активни упражнения, с ци гун, но без излишно да се претоварвате. Обърнете внимание на сухожилията, не на мускулите.

Секса трябва да бъде пламенен, страстен. По време на интимната близост проявявайте повече фантазия, не се бойте да експериментирате.

Подстригване - В този период можете да се подстригвате, а ако не сте имали такива намерения, то подрежете косата си поне на милиметър. Това ще освободи излишната негативна енергия.