Умопомрачителен хонорар ще лапне Лепа Брена за концерта си в Пловдив.

Сръбската звезда ще прибере близо 100 бона, научи "България Днес".

На час Лепа заработва по около 40 000 лева. Очакванията са тя да забавлява публиката в Пловдив повече от два часа. Брена е поставила условията си пред организаторите и е била непреклонна пред исканията си. Те от своя страна се съгласили, защото смятат, че ще избият огромната сума.

Концертът ще се проведе на 8 април в зала "Колодрум". Това ще бъде първото участие на изпълнителната на редица хитове в града под тепетата, а и единственият й концерт в България за 2017-а.

56-годишната певица има няколко изяви на родна сцена. Тя е споделяла, че винаги е щастлива, когато е в България.
През минатата година Брена направи грандиозен концерт в "Арена Армеец" в София. Сега певицата е решила да изнесе концерт на място, което досега не е посещавала, а именно Пловдив.

На концерта в София я подгряваше Азис. Очакванията са, че и през следващата година, когато е спектакълът й, ще има певец, който да нажежи обстановката до червено, преди да се появи Лепа. Организаторите на концерта не дават информация за певеца, който ще има късмета да пее рамо до рамо с легендарната сръбска турбозвезда.

Цената на най-скъпите билети за грандиозното шоу на изпълнителката на "Ти си мой грех" е 50 лева. Местата са точно пред сцената и се очаква да бъдат изчерпани бързо. Най-евтините пропуски за събитието в зала "Колодрум" ще се търгуват по 25 лева.

Организаторите очакват залата да се пръска по шевовете за първия концерт на Лепа Брена в Пловдив. Капацитетът на съоръжението за подобни събития е 7500 места, като в тях влизат и правостоящите. Феновете смятат, че залата ще бъде изцяло запълнена, като дори са на мнение, че тя е малка за подобни прояви. Според тях всички почитатели на сръбската музика най-вероятно ще се изсипят в Пловдив, за да чуят хитовете на любимата си изпълнителка.