Стартът на „Звездни стажанти" доказа за пореден път една отдавна известна истина - че дипломата най-често няма нищо общо с ума, камо ли с банковата сметка на един човек.

Едва изкласилият до осми клас рапър 100 Кила сложи в малкия си джоб всички в шоуто и още от първия епизод изпъкна като фаворит за победата. За сметка на това други „стажанти" изумиха с, меко казано, тъпи идеи и липса на всякакви умения не само в бизнеса, но и в общуването с хората.

Даже Големият бос - Стефан Шарлопов, не скри възхищението си от бързата мисъл на Килата и от неговия бизнес нюх. Като се замисли човек, това не би трябвало да е кой знае каква изненада. Явор от бедния варненски квартал „Аспарухово" за отрицателно време успя да стане един от най-мощните фактори в родната музика напук на всички предразсъдъци и високомерие на хора, които цял живот са учили за тази работа.

На този фон няколко часа в дюнерджийницата не би трябвало да са никакъв проблем за него.

Той обаче е едно от много малкото попадения в риалитито. Поне половината „стажанти" се очертават като дълбока дупка не само в областта на бизнес стратегиите и печеленето на пари, но и в цялостното си поведение. Още на старта зрителите като по подаден сигнал се наостриха срещу вечно недолюбваната Петя Буюклиева. Тази жена има някакъв странен талант да дразни хората. И колкото повече се старае да я харесат, толкова повече се настройват срещу нея. Да пази Господ от такъв човек в компанията.

Източник: slava.bg, Сн.: novatv.bg