Рапърът 100 Кила за пореден път прояви тежкия си характер.

Хип-хоп изпълнителят предизвика голямо меле по време на участието си в плевенска дискотека, научи ексклузивно “ШОУ”, пише slava.bg.

Докато изнасял рецитала си на сцената и забавлявал феновете си, предимно тийнейджъри, група по-възрастни клиенти, попаднали случайно на изявата му, започнали да го замерят с лед. Въпросните зложелатели обаче явно не са били запознати с биографията на 100 Kила и са очаквали, че ще го стреснат и притеснят.

Варненският рапър обаче светкавично реагирал на атаката, хвърляйки няколко кенчета с енергийна напитка по нападателите си и отправяйки им сочна доза псувни по микрофона. Охраната на клуба бързо се намесила и успяла да предотврати по-фатална развръзка на скандала, но заформилото се меле било достатъчно, за да развали празничното настроение на всички.

Дни по-рано 100 Кила влезе в открита война и със своя откривател и бивш авер Мишо Шамара. Двамата си размениха злобни реплики във фейсбук-пространството.

"Да не казвам кой изкара едно цигане и го превърна в рап звезда. Слушайте го като музикант, няма лошо, но когато ви каже нещо за "тъпия Шамар", знайте едно – неблагодарна циганска работа (нямам нищо против циганите, ама тоя ви излага етноса, приятели, много е злобен и мръсен долняк)", изригна Шамара.

Не е тайна, че Мишо и г-н 100 Кила не могат да се понасят, макар преди десетина години да бяха неразделни.

Именно Шамара е и човекът, който проправи път на ромския си колега към върховете на рапа. След вкарването на Ванко 1 в затвора обаче 100 Kила бе единственият от фирмата “RnB records”, който обърна гръб на всички и ги предаде.