Азис отсвири родния си град Костинброд и въпреки очакваните на всички няма да пее на празника им. Вместо него тържеството ще уважат колежката му Десислава и рапърът 100 Кила.

Жителите на Костинброд тръбят, че Азис е поискал твърде висок хонорар, за да радват съгражданите си. Клюките носят още, че ромският славей все по-рядко посещават града и изглежда, че концертите по градските площади са под нивото му. От общината коментират пред „България Днес“, че Азис не е обсъждан като евентуален гост-изпълнител. Вместо него жителите на града ще се радват на много естрадна и фолклорна музика. Представител на по лекия жанр ще е само Десислава, която вече пее предимно джаз. Откакто напусна Пайнер, блондинката сама решава къде и за какъв хонорар да се изявява.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Qvor Qnakiev SWG CHMP (@100kila) on

Азис също подбира стриктно участията си, които напоследък са все по-малко. От доста време певец не се е качвал на клубната сцена. Изпълнителят в момента е част от панела в шоуто „Маскираният певец“, което е добро оправдание да отказва всякакви други покани.

Според приятели на Азис той печели повече извън пределите на родината, а най-мащабният концерт е в Турция, където постигна нов музикален рекорд. Забележителното събитие толкова главозамайва певецът, че той отказвал да пее на родна земя. Ще продължи изявите само в чужбина, и то срещу петцифрена сума. Грандиозното шоу на изпълнителя събра рекордната публика от 40 хиляди души.

"По принцип съм казал, че концерти в България няма да изнасям освен в частни клубове Имам си причини. Бих го направил само за приятели", сподели преди няколко месеца певецът.