100 Кила има огромен заем и не може да изплаща кредита за апартамента си, разкриха приближени до него.

Рапърът от ромски произход си е взел жилището в столичния квартал ,,Манастирски ливади" преди около 2 години, като е изтеглил солиден банков кредит, който в момента не може да погасява.

Явор Янакиев, както е истинското му име, е затънал до гуша, чудейки се как да изплува на повърхността.

Когато е предприел крачката към тегленето на заема, кариерата му е вървяла успешно и той се радвал на куп участия и големи хонорари, а в момента никой не се сеща за него.



Според информация на ,,Всеки ден" циганинът го е закъсал откъм участия и докато повечето поп и рап изпълнители се скъсват от изяви по Черноморието, той си седи в София без пукнат лев.

,,Никой не го кани, защото първо, пикът в кариерата му мина и второ, е несериозен и закъснява поне с 2 часа за ангажиментите. Отгоре на всичко е голям скандалджия и все повече хора се отказват да му звънят за участия", коментира собственик на заведение.

От банката всекидневно звънели на 100 Кила, като при един от последните разговори му заявили, че може да остане без имота си.



Въпреки това Явор цинично смятал, че защото е известен, трябва да му простят дълговете. Съседите му от квартала споделят, че ромът се държи изключително надменно и арогантно с тях.

Скандалният певец не поздравявал никого и гледал надменно.

,,Ходи с огромния си джип дори до хранителния магазин, който е на 50 метра, и се прави на голямата работа", разкриват потресени свидетели.