Рапърът 100 Kила се крие като мишка от десетки кредитори, предимно от женски пол, които е завлякъл с дребни суми в порядъка между 100 и 500 лева.

Прославилият се в последно време рапър не смогва да се справя с разходите си и прибягвал до класическата хитрост: ощипва приятелите си с на пръв поглед дребни суми, които обаче никога не им връща, издава ''Всеки ден'', пише slava.bg.

Явор Янакиев, както е истинското име на рапъра от Варна, е сред гост-звездите поканени в хитовото шоу "Къртицата" на ТВ 7. Внезапно връхлетялата го слава обаче не е променила привичките на момчето от цигански произход.

Той имал свой собствен прийом да се справя с налегналата го финансова криза — вземал дребни суми от различни жени, с които е имал интимни отношения, като почти винаги им давал празни обещания, че ще върне парите на притежателката им.

Няколко от измамените започнаха да си търсят заемите дори в профила му във Фейсбук. "Върни ми 100-те лева бе, мишко!" е основният коментар. Това обаче изобщо не впечатлява 100 Кила, който продължава да прилага същите номера и на новите си приятелки...