Софи Маринова скастри телевизионен водещ в ефир, заради неясни за нея въпроси.

Атрактивното й участие, макар и по телефона, не остана незабелязано от "Господари на ефира" и диалогът между нея и водещия влезе в емисията на предаването, пишат от signal.bg.

Ромската перла не разбра питането на Камен Коларов от БНТ2: "Според вас, какво пречи най-много на интеграцията на ромите?" и го контрира:

"Аз искам първо да ви кажа да ми задавате въпроси, които ги разбирам. Знаете, че за тази работа си работи парламентът и аз не ги разбирам... Така че ми задавайте по музиката, по това, което аз правя. Не ги разбирам тия интеграции. Не знам самата дума какво означава, разбираш ли?"

Настоятелният водещ продължи да упорства: "Защо ромите не могат да се приобщят някак си в обществото, голяма част от тях, къде е проблемът? - обърна питането Коларов.

"Как да не могат да се приобщят? Софи Маринова е вече за Баку отишла, как да не могат да се приобщят?!" - отсече победителката в българската "Евровизия" и заяви: "Аз съм българка, не съм циганка. Държавата ни се казва България, не е Цигания, не е Циганейшън..."