Над 1000 писма са получили досега 10-те фермери, които ще търсят своята истинска любов в предаването „Фермер търси жена".

Между 18 и 40-годишна възраст са жените, които до момента са кандидатствали за участие в най-романтичното риалити в родния ефир. Сред тях има от манекенки до доценти и дори българки, които от години живеят в страни като Германия, Англия, Ирландия и Белгия, пише Lifestyle.bg

От екипа на предаването споделят, че дамите, които са изпратили писма до своите фаворити, са изключително интересни и историите им по нищо не отстъпват от тези на десетимата фермери, които преди две седмици предизвикаха истински фурор в телевизионния ефир.

Любопитно е, че голяма част от записалите се споделят, че отдавна са престанали да вярват, че комбинацията "красив-забавен-умен-работлив и внимателен" съществува. Сега обаче все повече се убеждават, че мъжете, които търсят, не само че съществуват, но може би се намират на няколко десетки километра от тях.

Сред кандидатките има и такива, които признават, че никога през живота си не са виждали кокошка или крава на живо, но са напълно готови да се впуснат в нещо ново и различно, стига да открият своята половинка в живота.