Къщата на Big Brother отвори врати, за да посрещне Съквартирантите в новия сезон на шоуто.

Водещите Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева приветстваха първите 11 участници в най-очаквания риалити формат „Big Brother: 100% натурален” по Нова.

„Очаква ни един уникален сезон. Направихме много дълъг кастинг и подбрахме уникално интересни персонажи”, разкри Алекс Сърчаджиева. „Неочаквани обрати очакват Съквартирантите още при влизането им в Къщата”, подчерта Ники Кънчев.

Big Brother 2015 стартира ударно с двучасово живо предаване, а зрителите се запознаха с 11 изключителни характера.

Първа прага на Къщата прекрачи 28-годишната Екатерина Балабанова, която изработва гердани и гривни от естествени камъни. Катя казва, че носи много заряд, а нейният живот са „шумните компании, смехът и животът като цяло”. Вълнува се изключително много от влизането си в Big Brother, което определя като нейна голяма мечта. „Чакам с нетърпение, така че се надявам да изпитам цялата гама от емоции, защото никога нищо не ми е достатъчно”, казва Катя.



Вторият Съквартирант е 25-годишният Пламен Димитров от София, който работи като барман. За себе си казва, че е не просто наливач на питиета, а по-скоро психолог, тъй като професията изисква да изслушва хората. В Къщата Пламен иска да покаже, че „има малко по-истински, малко по-земни, малко по-човечни хора. Такъв съм аз и искам да го покажа. Искам да покажа себе си.”



След Катя и Пламен, водещите на шоуто посрещнаха 34-годишния Борис Братухчев, който определя себе си като темпераментна личност. Братухчев казва, че е добър ръководител, много интелигентен и има самочувствието, че може да направи всичко. „Не мисля, че има нещо, което да съм пожелал и да не мога да го направя”, отбелязва Братухчев.



38-годишната Никита Джонсън е четвъртият Съквартирант в „Big Brother: 100% натурален”. От 20 години Никита живее в Швеция, където има собствен бизнес, тату студио и ресторант. За себе си казва, че е бунтар и не е от хората, които се подчиняват и следват правила. „Знам, че рискувам много, влизайки в играта. Всеки от нас ще бъде обърнат с хастара навън. Аз имам тайни, които пазя и до ден днешен, но не ме е страх – готова съм да се разкрия”, признава Никита.



Пети прага на Къщата прекрачи 30-годишният Кирил Симеонов от Варна, който се занимава с търговия на акции на Нюйоркската фондова борса. „Определено смятам, че съм по-умен от масата хора”, казва Кирил, определяйки себе си като стопроцентов бохем. Той влиза в Big Brother, защото шоуто му е фетиш от малък. „Емоционалността ми, съчетана с високия ми интелект и способността да привличам вниманието върху себе си, са предпоставка за доста интересни неща, които ще се случат в Къщата”.



Следващият участник в „Big Brother: 100% натурален” е 30-годишната Ирена Петрова, „израснала с ромски традиции, обичаи и ценности”. Ирена ражда сина си на 21 години, но тъй като не може да отглежда детето си сама като учителка, решава да работи в стриптийз бар. Така се запознава с Бен, с когото започва да пътува. „С Бен не съм само заради парите му. Той има адски добро сърце, много е романтичен”, разказва Ирена. Впоследствие с Бен и сина й се установяват в Англия, където живеят в огромна къща. Ирена влиза в Къщата на Big Brother, за да запомни България с нещо хубаво и да се забавлява.



Седмият Съквартирант е Анита Болярова, на 36 години, от Плевен. Анита е спа мениджър, има собствен козметичен салон и води курсове по козметика, като твърди, че обожава работата си. В Къщата тя ще бъде медиатор и ще внася баланс, мир и хармония. „Няма да играя, ще бъда автентична”, добавя Анита, подчертавайки, че е готова да бъде победител в шоуто.



Цветелин Николов е осмият участник в „Big Brother: 100% натурален”. Занимава се с частен бизнес, основно строителство. „Разполагам със свобода и пари”, добавя той. Влиза в Къщата като лидер, тъй като „нищо не му коства да раздава картите, както на него му харесва. И естествено, очаквам да се съобразяват с мен”. „Очаквайте от мен да изляза последен от Къщата”, заканва се той.



Към Съквартирантите се присъедини и 26-годишната Силвия Юрукова, която работи като модел. Носител е на призове и награди, като последната й титла е от конкурса „Еротичен модел на Европа”. Признава, че й харесва да е победител, а в личния си живот може би е малко скандална. Силвия казва, че не търси слава и пари, а влиза в Къщата заради самата емоция.



Следващият Съквартирант е Пламен Богданов, на 22 години, от Пазарджик. Бил е играч на три отбора от А група, а в момента се занимава изцяло с фитнес. Богданов оценява външния си вид перфектно, освен това има хубава усмивка. В Къщата най-много би се изнервил, ако остане гладен, както и от хора, които не спират да говорят. Богданов вижда ролята си като лидер и целта му в Big Brother е ясна – победа.



Последен в Къщата на Big Brother в понеделник вечер влезе 21-годишният Кристиян Стойков от село Жернов. В момента той е модел в Холандия, бивш поп-фолк певец, интересен, търсен и много скандален. „Поддържам доста скандален имидж в медийното пространство – постоянно се пише за мен. Като цяло съм №1”. Кристиян се заканва присъствието му в шоуто да бъде вулканично.



Кристиян е готов на смели действия, обявявайки, че е показал във визитката само 10 процента от себе си. Силвия веднага взе под крилото си ексцентричния Съквартирант, а двама от мъжете отказаха да се ръкуват с него и дори се отделиха от групата.

В първия разговор в Изповедалнята, Кристиян определи останалите като подмолни и лицемерни, а мъжете – като скучни и не негов тип. Big Brother провъзгласи Крис за Биг Бос на Къщата, който ще се радва на безпрецедентен лукс и самостоятелна спалня. Високата титла обаче има своята цена и 21-годишният младеж трябваше да вземе първото си решение - чии багаж да спаси. Всичко негово или всичко чуждо. Крис избра личния си багаж, но решението му не остана скрито от останалите. Дали ще станем свидетели на първия скандал в Къщата, предстои да разберем.

Останалите трима претенденти за Голямата награда ще влязат тази вечер в Къщата.