12 000 души пяха заедно с Алек Сандар последния му хит Say That You Love Me.

Песента бе претворена в нов и изключително нетипичен аранжимент, които изпълнителят бе подготвил специално за двата грандиозни концерта, на които пя през последния уикенд.

Алек бе част от концертите Classic Meets Pop в немския град Олденбург в зала Ewe Arena. В два последователни дни нашенецът излезе пред 6000 публика, която бурно аплодира новия вариант на Say That You Love Me. Алек Сандар е познат на местната публика, тъй като Олденбург е градът, в който е отраснал заедно с родителите си, след като се местят от България в Германия.



„Беше наистина страхотно изживяване, пожелавам го на всеки колега, защото в такива моменти се оправдава целия труд, които влагаш в изкуството“, сподели развълнуваният Алек веднага след концертите.

На сцената той излезе рамо до рамо с някои от най-големите немски поп звезди в момента. Say That You Love Me бе в аранжимент със симфоничен оркестър изцяло на живо, тъй като идеята на концертите е поп музиката да бъде смесена с класиката, така че да се създаде максимална приемственост между различните стилове. След концертите Алек Сандар се завърна в Берлин, където в момента се подготвя за свои следващи изяви. Той не е забравил и проектите си в България, като смята да изненада съвсем скоро феновете си у нас.