Близо 12 000 долара струва пакетът с пропуски, осигуряващи място на купоните преди и след наградите „Оскар”.

Това съобщиха за „Монитор” от VIP Concierge, агенцията, за която издания като Variety изразиха съмнение дали наистина осигурява достъп до звездите.

Присъствието на най-важната нощ в годината за Холивуд е доста лимитирано и билети се продават в аванс. В менюто на веселбите, за които фирмата съдейства, влизат няколко звездни тържества, но не и прочутото на Vanity Fair.

Едното събитие е наречено Best Oscar Party и е вечеря, организирана от фондацията на Елтън Джон в борба със СПИН-а точно в деня на церемонията 26 февруари. Вечеринката е много добре организирана и по традиция привлича много знаменитости, казват от агенцията. Билетът е $6,990 за вечеря плюс афтър парти, а $3,990 само за афтър парти.

Прочутата автомобилна компания е спонсор на тазгодишните оскари и ще бъде домакин на коктейл, където музиката ще пуска диджей Мишел Песк. Пропускът за присъствие струва $1,990 на човек.

В петък, 24 февруари, е празненството на UTA - United Talent Agency, също подгряващо събитие за кино отличията. На соарето
се очаква да бъдат Брайън Кренстън, Алисия Викандер, Итън и Джоуел Коен, сценаристът на „Бандата от Комптън“ Джонатан Хърман, колегата му от „Карол“ Филис Наги и др. Достъпът до излиза $5,990 и сте в листът с „чакащи“.

В неделя, 26 февруари е и купонът, познат като Night of 100 Stars Oscar Viewing Dinner Party. Тази гала събира холивудските звезди, важните клечки от корпоративни компании, застрахователи, под един покрив на „Бевърли Хилтън“, което се водело едно от най-яките нощни партита в нощта на Оскарите. За него с негласен абонамент се ползвали и предишни носители на статуетката. Честта да вдигаш наздравици с тях струва по $1,390 за редови гражданин.

Накрая обаче от VIP Concierge завяват най-важното: цената и достъпът могат да се променят без предупреждение. Агенцията е ситуирана в Лос Анжелис и доставя билети за други подобни ексклузивни събития. На страницата им в интернет присъстват оферти за почти всички бляскави събития отвъд океана.