С нов самостоятелен албум само след броени дни ще зарадва многобройните си почитатели Мария.

“Твоите сто лица” е осми пореден албум в музикалната кариера на звездата и включва 12 познати и обичани от публиката заглавия. Песните в албума са подбрани от най-доброто, създадено през последните четири години от Мария и нейния екип.

Две от песните са дуети с Азис, две са с участието на други изпълнители - с Елена и с X, а песента “Любими ръце” е представена в нейната DJ версия. Кости Йонита е композитор на пет от песните, на други три от песните композитор е Азис. Текстовете на 11 от песните са написани от Радостина Денчева, а един текст е на Азис. Всички песни имат заснети видеколиове с режисьорите Людмил Иларионов - Люси, Ивайло Спасов, Костадин Кръстев - Коко и Жоро Марков, пише planeta.tv.

Първото от заглавията, което Мария подбра за този свой албум е появилото се през месец май 2012 “Чисто или с лед”, а най-новото е заглавната песен “Твоите сто лица”, от средата на месец септември тази година. От новия сезон са и песните “Тихо”, “100 нюанса розово” и “Моля те, не ми звъни”.

Широкият времеви диапазон и работата с едни от най-таланливите композитори дават възможност да се създаде един интересен, разнообразен и музикално богат албум, предлагащ 12 мелодични нюанса от най-красивата страна на модерния фолк.