Луната е в знак Водолей и се движи по празен курс до 15:44ч. Не предприемайте важни дела, не започвайте нищо, защото ще ви донесе само неприятности. В 15:44ч Луната преминава в знак Риби.

12-ти лунен ден, който ще продължи до 16:49ч. Обикновено преминава спокойно. Човек трябва да осъзнае целостта си с всичко, да почувства своето място във Вселената. Затова е необходима определена концентрация, да се вслуша в своите усещания без да ги анализира. Може да комуникирате директно със света, който непременно ще ви отговори. В този ден на човек, обърнат с молитва към Висшите сфери, се раздава според вярата му. Добре е да се посвети времето на дома и семейството, както и на благотворителност - може да се дава милостиня, да се правят подаръци, да се изпълняват молбите на други хора. Отнасяйте се към другите така, както бихте искали те да се отнасят към вас и тогава ще намерите спокойствие, любов и радост. Въздържайте се от груба храна, месо, яйца и риба. Твърде полезни ще бъдат орехите, плодовите сокове и червено сухо вино. Посетете църква, запалете свещ за живите и за упокой на мъртвите, които са ви били близки и скъпи. Окажете помощ на страничен човек, например да преведете старица през улицата.

Подстрижката в това време подобрява здравето, освобождава ви от обидите и притегля богатство.

В 13 лунен ден, който започва от 16:49 и ще продължи до 17:25ч на следващия ден, съответства на Черната Луна. Нейният символ е колелото. Ден за натрупване на информация, учение, но внимателно се отнасяйте към постъпващата сега информация, която се лее като непрекъснат поток. Не губете безценно време да събирате безполезна информация, която може да задръсти ума и на човек да му стане трудно да направи правилният избор. Висшите сили покровителстват контактите в група. Предене, сплитане на нишките на съдбата е подготовка за 19-ти лунен ден. Ден за корекция на миналото и бъдещето. Въобще този ден е свързан с времето. Познание на законите на прераждането, законите на кармата. Добре е да се изпече хляб, да се приготви храна, да се направи някаква вещ за дома. Сега е добре за натрупване на материални блага, но е неподходящо за осъществяване на големи дела и проекти. Болестите започнали в този ден са опасни, но това се компенсира от високата ефективност на лекарствата. Да не се гладува, тъй като стомаха се нуждае от натоварване. Хората родени в този ден притежава необичайни способности и са добри ученици. Ако учат ще станат благородни учители.

Сънищата по принцип са правдиви и отразяват трудностите и проблемите, нуждаещи се от незабавно решение, но често имат символична форма и трябва да се разшифроват правилно, за да се получи отговор.