14 000 лева! Точно толкова струвало сдобряването на Валери Божинов и Николета Лозанова, които бяха на крачка от развода.

За да скрепят брака си, двамата отидоха на романтична почивка за Коледа на Малдивите.

Петзвездният „W Ритрийт & Спа”, който водещата на „Поверително от Н.Л.” и футболистът избраха за екзотичната си почивка, се намира на частния остров Фесду, част от северния атол Ари.

Райското място привлича с плажовете си с бял пясък, тюркоазените лагуни и взимащи дъха рифове. Комплексът за влюбени включва 78 частни вили, разположени над лагуна с кристално синя вода.



Самолетът на двойката ги стоварил на международното летище в столицата на Малдивските острови, Мале, откъдето с хидроплан прелетяли до острова си за 45 минути.



Въпреки, че живели на безлюден остров в океана, във вилата си Николета и Валери имали на разположение 42-инчов плазмен телевизиор, Hi-Fi аудио система, високоскоростен интернет, DVD плейър, хладилник, пълен с елитни вина, сейф, открит душ, собствен басейн с джакузи и слънчева тераса. Семейството можело да избира да се храни в два ресторанта – с барбекю и с местна морска кухня. Най-често утолявали глад във втория, където за тънката талия на Николета й сервирали прясно уловени дарове на Нептун, подправени с азиатски подправки.



И понеже все пак били на почивка, си позволили малки отклонения от режима. Николета прегрешила с любимите си сандвичи с пържени картофки. „Обожавам ги”, призна си тя, че не е устояла на изкушението, коментирайки снимката си в „Инстаграм”. Съпругът й пък си позволил патронче-две от германското бяло вино „Балтазар Ресс”.



Тв водещата и бившият национал не лентяйствали по цял ден върху шезлонгите. Нападателят, който тази есен остана без отбор, и по време на почивката си спортувал. Сутрин на бегом обикалял няколко пъти острова, а привечер горял калории с тенис на маса във вода. Съперникът му, жена му, се оказала по-добрият играч и повечето пъти ликувала като победител.



Вилата, която двойката избрала са райската си ваканция, била със стъклен под и разкривала фауната на лагуната, а покривът предоставял гледка към небето.



Бърза справка на „Уикенд” в Интернет показа, че целият масраф за всичките изброени удоволствия на частния остров се калкулира около сумата 3500 евро на човек за 7 дни. „Сега поне завистниците нямат основание да съскат, че Николета пак си живее живота на гърба на Валери. Защото като водеща в ТВ7 печели отлични пари, с които може да си позволи и повече от Малдивите”, коментират от обкръжението на Лозанова, пише hotarena.net.