Не са малко звездите, които смятат, че са прекалено секси и това им пречи - както в личния, така и в професионалния живот.

Заради красивите си лица на практика те разполагат с изобилие от възможности за реализация. Не е възможно да се оплакват, нали? Да, но е факт. Искате ли да разберете кои са те? Сред тях има и един мъж. Вие кажете дали с право се оплаква от красотата и сексапила си.

15. Джесика Алба – Тя иска хората да забравят за сексапилността й

Няма спор, че Алба е изключително привлекателна жена. Само че има леко противоречие между това, което иска, и това, което прави. Джесика казва, че се опитва да подбира така филмите, в които участва, че почитателите й да не се вглеждат само в тялото и лицето й. Спомняте ли си такъв филм с нейно участие?

14. Джесика Бийл - Мрази да я наричат "Най-сексапилната"

През 2005 година Бийл бе определена от списание Esquire като "Най-сексапилната жива жена". Според самата актриса тази титла й е струвала кариерата. За Джесика вече е много трудно да намери роля, тъй като е прекалено секси. Един режисьор й казал дори: Аз не търся най-сексапилната жена. Аз търся съседското момиче. Горката Бийл....