Жан-Клод Ван Дам влиза в родно риалити - това е най-горещата и свежа клюка от тези дни.

Говори се, че екшън звездата се е навил на авантюрата за рекордните 150 000 долара за седмицата, през която ще прекара в "Къртицата".

Предаването тръгва по ТV7 от март. Дори европейски медии изкоментираха интригата.

Участниците в "Къртицата" ще се изправят пред всевъзможни предизвикателства, подобни на тези от холивудските екшъни. Всички опасни ситуации обаче ще се случват наистина. А Жан-Клод ще бъде нещо като треньор, който ще обучава състезателите как да се справят с трудностите, с които ще се сблъскат на различните мисии. Шоуто ще е абсолютно иновативно за родния ефир и е по патент на Stone Stanley Enterteinment, откъдето вече реализираха пет хитови сезона в праймтайма на ABC. Медийни спецове го определят като най-скъпото и мащабно приключенско риалити, правено у нас. Продуценти на предаването са Иван Христов и Андрей Арнаудов, които правят вече няколко предавания за ТV7.

Припомняме, че това е втори опит Жан Клод Ван Дам да влезе в българско шоу. Миналата година Нико Тупарев се опита да привлече холивудската звезда за "ВИП Брадър" по Нова. Тогава според сценария екшън героят трябваше са срещне с Памела Андерсън. Памела дойде и участва, но белгиецът не се разбра с продуцентите за хонорара си.

Надя Иванова, която някога водеше "Елит" по Канала, е осъществила топлата връзка между Ван Дам и Андрей, при когото тя се върна отново. Арнаудов и Христов преговаряли и с други екшън герои, но когато се срещнали с Ван Дам, не останала и капка съмнение, че той е техният човек.

Вчера Николета Лозанова пусна своя снимка със сватбена рокля във Фейсбук с коментар: "Пак ми предложиха! Какво ще кажете, а?". За разлика от тоалета за първия път, когато каза "да" на нападателя Валери Божинов, сега роклята не оставя много на въображението. Голите й рамене са загърнати от кожен жекет, а под пищния й дантелен шлейф прозират кубинки. Нестандартните аксесоари във визията на футболната съпруга всъщност били препратка към приключенското риалити "Къртицата", с което тя промотира участието си, твърдят запознати.

Междувременно стана ясно, че Карбовски, който напусна Нова, от тази неделя ще води по ТV 7 "Предаването" от 16 часа до 18,45 на гърба на Кеворк Кеворкян. Веднага след това стартира и неговият "Фронт", който ще продължава до часа на вечерния новинарски обзор.

"С г-н Карбовски подписахме дългосрочен договор. Мартин избра нашата телевизия и ние сме горди. В замяна той получава пълната ни подкрепа за реализацията на творческите си проекти", коментира Николай Бареков, изпълнителен директор на медиата.