17 участници в Къщата на VIP Brother

12 септември 2016 | 09:24
Прочетена
4156
 

Снощи започна юбилейния десети сезон на най-известното риалити у нас VIP Brother.

Първият съквартирант, който прекрачи прага на Къщата, е телевизионната водеща Миглена Ангелова.
"Обикновено казват, че съм онази мъжемелачка, която има четири брака и четири деца. Дали са ми лепнали мъжемелачка или нещо друго, не ме притеснява, защото всички приятели знаят, че около мен никога не е имало мъжки трупове", шегува се водещата.

"Нямам мъж до себе си в момента, ако имах, може би щях вече да съм омъжена за него. Мъжът, който може да ми привлече интереса, може да бъде шофьор, чистач, убиец, не си пожелавам да е убиец точно, но постоянно очаквам мъжете да са умни", сподели още Ангелова.

Тя разкри, че когато е споделила на приятелите си, че ще влиза в Къщата, всички са били убедени в успеха на сезона.

Скандалната певица Жана Бергендорф е вторият съквартирант в Къщата.

"Влизам във VIP Brother, за да покажа истинската Жана. Онази лудата, бунтарката, лошата, диването – това е Жана Бергендорф за момента. Аз влизам в Къщата, за да победя, защото мога и искам". С тази закана Бергендорф се впусна в новото приключение.
"Правила съм грешки, била съм слаба, никой не ми го прости. Повалиха ме, мачкаха ме и ме изкараха едва ли не чудовище. Усетих много злоба и жестокост, но като че ли успях да превъзмогна всичко. Простила съм и не искам да се връщам назад. Обичам да се боря, но една от най-трудните ми битки в живота е да мълча. Много често съм неприятно искрена и ми е трудно да бъда фалшива", сподели още певицата, която в последно време беше забъркана в много скандали.

Първият мъж в Къщата е актьорът Явор Бахаров.

"Хората казват, че съм кибритлия, че съм импулсивен и бързо избухвам, но си мисля, че с времето става все по-тежко. Не съм от хората, които ще си обърнат другата буза. По-добре да умреш прав, отколкото да живееш на колене. Като цяло съм свестен. Мога да кажа "Извинявай", често ми се е случвало, даже понякога това е проблем", разказа за себе си Бахаров.

Той призна, че ще участва в шоуто заради парите и за да изпробва психиката си.

Съквартирант номер 4 е моделът Глория Петкова.
Глория е участвала на фешън седмици в Берлин, Париж, Милано, Лондон. Правила е ревюта на Макс Мара, снимала е кампания на Дизел, била е лице на много марки.

Най-много се гордее с ревюто на Жан Пол Готие и възможността да се запознае с личност като него.
"Влизам в Къщата, защото за мен е много важно човек да излезе от зоната на комфорта си. Имам фобия да ме пипат непознати хора, да не говорим пък да деля тоалетна с тях – от това ме е малко гнус", сподели моделът.
На какво ли е способна тя, след като заяви: "Не ме интересува моят PR, защото така или иначе не живея в България. Ако на един човек успея да променя мисленето към по-добро, аз съм победителят".

Съквартирант номер 5 е кулинарният водещ Ути Бъчваров.

Той започва кариерата си в телевизията преди 20 г.
"Да бъдеш на екран 20 г., без прекъсване, да направиш няколко хиляди предавания, все още да те обичат и все още да ти е интересно да водиш такова предаване, не е никак лесно. Ако някой може да се похвали с нещо подобно, моля да дойде и да ми се обади", споделя Ути.

Дали лукса в Къщата ще му хареса, след като казва за себе си:

Животът в скъпи тоалети, много луксозни лимузини и супер луксове определено не е за мен. Аз съм съвсем обикновен, натурален човек. Трудно се справям с изключително лъскавия и лицемерен етикет на подобни общества.

Поредният мъж, който влиза в Къщата е Жоро Торнев.

"Дали съм ВИП? Имам няколко световни признания такъв ли съм, а признанията са – съм. В България, ако има елит, има един-единствен елит – спортният елит. Точка. Естествено, че най-големите успехи на българския бадминтон са мои.

Станах на два пъти световен и олимпийски шампион по бадминтон за хора като мен или там както искате – нисък ръст, малки хора.

Надявам се скоро да имам рекламен договор с "Найк" (Nike)", сподели Торфин.

"Трудно бих оставил някого в българския спорт да се пише по-голям от мен", категоричен е той.
"Притеснява ме това, че те в Къщата биха се притеснили да бъдат с мен. Може би съм себичен. Да кажем, че имам възможност да се защитя и то не само да се защитя, но и да атакувам много яко", закани се Жоро Торфин.

Поредният съквартирант в най-известната Къща в България е Борислав Комсийски.

Той е един от най-големите вносители на спортни стоки и фитнес уреди в България.

"Всеки сам е отговорен за съдбата си. Дължа успеха си на моята всеотдайност, трудолюбие. Не се отказвам лесно, упорит човек съм. За мен успехът не се измерва с милионите, които имаш, а колко си щастлив и уважаван. От тази гледна точка мисля, че съм успял", споделя Борислав.

"За мен VIP Brother е огромна емоция, която задължително искам да преживея. Не ме интересува финансовата част, не се интересувам от егото на звездите, не ме интересува кой ще бъде вътре", каза още той.

Още една телевизионна водеща влиза в Къщата. Това е Надя Иванова.

"В никакъв случай няма да оставя някой да ме тъпче. По принцип не съм скандален човек или поне така си мисля. Понякога мога да бъда рязка и проблемът е, че не се усещам, че го правя. Аз съм от жените, които искат да бъдат жени и да имат мъж до себе си", разказва за себе си Надя.
Тя влиза в Къщата на Big Brother, за да опознае по-добре себе си и да се научи да се разкрива.

Още един Георги влиза в Къщата. Това е Жоро Торнев.

Завършил е кино и телевизионна режисура, всъщност никога не е обичал телевизията, но предложението от екипа на "Ку-Ку" го отвежда в нея. Оттам нататък историята отива в "Каналето".

"Беше в голяма част много вълнуващо, много зареждащо. Едни хора и студенти успяха да станат говорителите на цяло поколение. Перипетиите на времето ни разделиха. Това, което си спомням, е, че имаше две течения – едното на Слави, който искаше много по-комерсиална музика – чалга и друга част от екипа, която не виждаше света така", споделя Торнев.

"Абсолютен перфекционист съм, взискателен съм, което ми е донесло доста негативна репутация. Аз самият съм много импулсивен човек. Не твърдя, че моите решения са били винаги правилни, но има ли режисьор на терен, просто той казва какво трябва да стане", разказва за себе си режисьорът.

Влиза в Къщата, за да види себе си в една друга роля.

Още една певица ще се присъедини към известните съквартиранти. Това е Рени.

Тя е певица с почти 30-годишен опит, с над 150 песни, 13 албума и много хитове, останали във времето.
"За първи път разбрах, че съм известна на първото мое участие в заведение. Когато отидох, на вратата на заведението пишеше, че има вход 5 лв. Не можех да повярвам, помислих си да не са луди да плащат 5 лв.", спомня си Рени.

"Превърнах се в звезда в Меката на поп-фолка. Бях щастлива и тогава се влюбих. Борис беше най-голямата ми любов. От тази любов родих две деца. Той пожела да се преместим в Израел. Заминахме с децата, но той си остана в България. Имах мъж, но все едно го няма. Чувствах се сама с децата, в чужда държава. Без приятели, без среда, без кариера… Приказката се срина.
Бях подложена на тормоз – не физически, а психически. Постоянното пускане на различни съобщения, с които ме обиждаше, унижаваше, подценяваше… Спрях да се усмихвам, погледът ми стана празен и тъжен. Бях в капан, чувствах се в тотална безизходица, бях много нещастна и изоставена" разказва певицата, която наскоро се прибра в България.
Сега Рени влиза в Къщата, за да вдъхне кураж на всички слаби жени, които се чувстват излъгани.

Прагът на Къщата спъна Рени на влизане, но тя се изправи с усмивка.

Още един водещ ще участва в предаването - Роро, известен с телевизия "Ем Ем".

"Приказката с "Ем Ем" започна преди 20 години. Това беше революция, ние бяхме пионери. "Ем Ем" беше мода, музикална мания. Всички бяха пред екрана, това бяха първите години на истинската българска съвременна музика", спомня си Роро.
"Когато хората чуят, че едно от любимите ми неща е художествена гимнастика, обикновено става някакво късо съединение. Надявам се в следващия живот да стана гимнастичка, но в този съм момче. Следващата ми цел е да изкарам съдийски курсове и да стана съдия, ще бъде много готино", споделя той.

Роро влиза в къщата, за да опита да превърти играта.

Съквартирант номер 12 е Ирина Тенчева.

Телевизионна водеща, PR, блогър, майка и съпруга. Това е Ирина Тенчева. Обича да пише, да чете, да готви, да снима, да рисува и да се занимава със своята градина.

Представя си Къщата като Дисниленд за възрастни.

"Наистина ще ми е любопитно какво ще науча за себе си и дали ще се преоткрия на място, на което ще съм без децата. Защото запълвайки ежедневието си изцяло с техния живот, с техните потребности, настроения и мечти, наистина започнах да губя себе си. Не знам точно коя съм. Надявам се там да разбера нещо ново за себе си", каза Ирина.

Фаталният номер 13 в Къщата на VIP Brother е Деси Цонева.

Тя е телевизионен водещ, журналист и наследник на известната фамилия Цоневи.
"Да си част от толкова известно семейство има своите и хубави, и лоши страни. Даже фамилията Цонева много често ми е пречела, защото хората казват "Откъде накъде са я взели тази на работа тук. Защото е дъщеря на Митко Цонев и той я е набутал там".

Моето семейство винаги е заставало зад мен и в трудните, и в хубавите моменти. Смея да твърдя, че доста съм ги ядосвала, но въпреки всичко те винаги са заставали зад мен и са ми помагали и прощавали", разказва Деси.

"Постоянно ме свързват с пиянски събития и купони, но в крайна сметка съм човек, който излиза вечер, нормално е да попадна и в такава ситуация. Непрестанно ме свързват с различни мъже, но голяма работа. Аз съм свободна жена. Не се страхувам от грешките, всеки човек прави грешки, въпросът е какви поуки ще си извадиш и да не ги повтаряш повече", смята тя.
Деси влиза в Къщата, за да покаже истинската си същност.

По-известна като кака Лара, Лара Златарова е следващият съквартирант в Къщата.

"Милион е едно желания" предопредели живота ми. На 16 се събуждаш като най-известния водещ в България. Може би само Кеворк Кеворкян беше по-известен от мен. През годините съм водила всичко – токшоу, сутрешни блокове, била съм разследващ репортер", разказва кака Лара.
Това, което я ядосва най-много е човешката глупост. Надява се, че в Къщата няма да се сблъска с нея.

След кака Лара в Къщата влиза кака Лили.

Лили Вучкова започва кариерата си в телевизията с предаването "Седем дни за вас, деца", с което всъщност станах кака Лили. Следват "Музикална чуднотека" и "Неделно междучасие".

"Изключително съм горда и имам самочувствието на професионалист, който знае своите отговорности, своите успехи и възможности. Тогава нямаше аутокю, а водехме на живо. И всички текстове добрият водещ трябваше да учи наизуст", спомня си кака Лили.
"Не се притеснявам за никакви кирливи ризи, защото мисля, че такива нямам. Ако някой измисли подобни, трябва да знае, че всяка измислица-премислица в днешно време може да бъде остойностена в съда", каза още водещата.

Следващият звезден съквартирант в Къщата е артистът Александър Николов.

Артистичният му псевдоним е Алек Сандър. В момента живее в Ню Йорк, Лос Анджелис и Берлин. Той е певец, композитор и манекен. Накратко – един успял артист Казва, че е постигнал всичко благодарение на много дисциплина, работа, постоянство и талант.

На 17 години е имал над 30 роли в държавния театър в Германия, Олденбург. На 18-19 г. създава първия си музикален лейбъл. Като композитор първо започнал да продава музика в Германия.

"Влизам в Къщата на Big Brother, защото това е огромно предизвикателство. Аз съм живял навсякъде по света, но все още не съм живял в Бигбрадърска къща. Очаквам звездите да се отнасят с мен приятелски и с респект. Ако някой си мисли, че е по-звезда от мен, нека си мисли, всеки може да си мисли каквото си иска", заяви Алек Сандър.

Последният, който влиза в най-известната Къща в България е Валентин Михов.
40 години от живота си той отдава на футбола. Първоначално е пял в хор, но случайно отива на тренировка и открива истинското си призвание.

"Тръгна цялата школа на ЦСКА, след това бях ръководител, футболист на всички етапи в нашия футбол. Издигнаха ме за президент на Футболния съюз. Каквото съм искал, съм го постигнал сам, без никого зад гърба", казва Михов.

Влиза в Къщата, защото очаква нещо.

"Нещо, което не знам. Ще се опитам да бъда стойностен съквартирант, който да допринесе с нещичко поне, да помогне на някого, да го доизгради, защото влизам със собствена мисия да направя някой шампион, да го издигна, да бъда зад него, да го съветвам". С тези думи последният VIP съквартирант прекрачи прага на Къщата на VIP Brother.

ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ ВИЖТЕ В ГАЛЕРИЯТА НИ

Свързани новини

Галерии

Коментари

12 септември 2016 | 13:44

Начи Торнев+Софкин=Торфин

12 септември 2016 | 12:43

Май е Софкин.

1
12 септември 2016 | 11:16

Жоро Торфин??? Сериозно ли? не го знам..знам един Жоро Торнев, ама сигурно не е той.

Добави коментар

Екипът на Hotnews.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Hot

Мариана Маринова изгори деколтето

Моделката почива на планина

Моника Валериева заля Санторини със силикон

Не скри нищо от А и Д страната си

Пръскат с шампанско голата Михаела

Мис Плеймейт 2019 разгорещи още повече Съни бийч

Виж още от Hot

Специален проект

Да оставим следи ІІІ

Новини

Бременната Петя Дикова насърчава бъдещи майки

Тя и Мария Илиева, Юлияна Дончева и Дидо от D2 са лицата на четвъртото издание на кампанията „Направи го сега”

Щерката на Благо като две капки вода с мащехата

Златка и Йоана демонстрираха близост

Парижката седмица на модата с 14 виртуални ревюта на ден

Диор представи филм на режисьор, награден в Кан

TikTok свали видео на Алекс Петканова по бански

Тоалетът бил твърде разголен

Дара: Нямам гадже

Певицата влиза в модата

Мария Игнатова сменя Венета Райкова

Бившата господарка на ефира отива в bTV

Юксел Кадриев влиза във форма заради ново гадже

Новинарят тренира упорито, ходи на работа с колело

Ето я българската двойничка на Демет Йоздемир

Теди Цветкова се върна при столичен бизнесмен

Любо Киров се преби

Певецът не можа да получи наградата на БГ радио заради инцидента

Гала и "На кафе" само с 1 месец отпуск

Предаването ще се излъчва и през юли, а през септември ще се завърне наново

Ето как Гери Малкоданска поддържа фигура на газела

Синоптичката почива с любимите си мъже

Силвена Роу: Мастършеф не спря заради мен, отдавна е записан

Готвачката жали, че по телевизията не показали най-красивите й тоалети

Вергов на море за 6 лв. на вечер

Актьорът сам се похвали с находката си

Софка съобщи най-милата новина

Певицата е на седмото небе поради тази причина

Владо Карамазов на спешна диета

Актьорът загуби секси формата си

Тв и Риалити

TikTok свали видео на Алекс Петканова по бански

Тоалетът бил твърде разголен

Дара: Нямам гадже

Певицата влиза в модата

Юксел Кадриев влиза във форма заради ново гадже

Новинарят тренира упорито, ходи на работа с колело

Виж още от Тв и Риалити

Издънки

Симона: Глория ме държи изкъсо

Фолк примата звъни ежедневно на щерка си, за да я следи

И Тити Папазов с коронавирус

Трябвало е да пътува днес за Разград

Виж още от Издънки

Култура

Карамазов и Бахаров на нож

Бизнес проект скара бившите най-добри приятели

„Под прикритие“ става игрален филм

По сценария на заглавието вече се работи

Графа пее пред греещи човечета

Концертите му подгряват звездите от "Гласът на България"

Виж още от Култура

Fashionista

Парижката седмица на модата с 14 виртуални ревюта на ден

Диор представи филм на режисьор, награден в Кан

Цеци и Ивайла се прибраха в България

Двете топманекенки се видях с най-близките

Лени Кравиц стана лице на Saint Lauren

В характерната за марката черно-бяла тематика, снимките вдъхват усещане за стил и сексапил

Виж още от Fashionista
Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 • Нормално функциониране на сайтовете
  Не е зададено

  Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

  Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

  Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

 • За изпълнение на нашите услуги
  Не е зададено

  Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

  Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

 • За измерване
  Не е зададено

  Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на реклами
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За персонализация и профилиране
  Не е зададено

  Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

  Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

 • По възложение и за проекти на трети страни
  Не е зададено

  При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

  Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

  За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

  За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

 • За Директен маркетинг
  Не е зададено

  За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.