2 Unlimited и SNAP! ще върнат назад във времето българските фенове на 90те години на 15 юни 2013 г. с второто издание на концерта „Обичам 90те". Партито тази година ще се проведе в Зимен дворец, София, и е организирано отново от Коко Ейджънси и Радио ENERGY.

За първи път в България ще дойдат Рей и Анита от оригиналния състав на 2 Unlimited.

Групата е една от най-известните евроденс формации с 16 хита в първата десятка на музикалните класации. Двамата изпълнители продължават да се радват на широка популярност сред феновете на музиката от 90те активно и до днес с концерти по цял свят. Сред планираните изяви на 2 Unlimited преди да кацнат в София са Антверпен (Белгия) и Амстердам (Холандия).

Групата е сформирана през 1991 г. Сред най-големите им хитове са ''Get Ready for This", "Twilight Zone", "Tribal Dance" и парчето, покорило върховете на класациите - "No Limit". Сингълът става хит номер 1 в над 40 страни. 2 Unlimited имат продадени над 20 млн. албума по целия свят.

Пени Форд и Бенджамин Лоу от SNAP! ще стъпят на българска сцена за пореден път. Формацията е немски евроденс проект на продуцентите Майкъл Мюнцинг и Лука Анцилоти, създаден през 1989 г. Дебютният албум на SNAP! ''World Power" е един от най-успешните денс албуми с 7 000 000 продадени копия. Сингълът им ''Rhythm Is A Dancer" е най-продаваният сингъл за 1992 г. в Германия и Англия, пише lifestyle.bg.

Във второто издание на „Обичам 90те" ще се включат и други популярни международни и български звезди от 90те. Техните имена предстои да бъдат обявени.
Продажбата на билети за второто издание на „Обичам 90те" стартира от днес (05 февруари) с цена от 40 лв. до 28 февруари в мрежата на Eventim. В периода март-април билетите ще са 45 лв., през месеците май и юни ще са 50 лв. В деня на събитието цената им ще е 55 лв.

Първото издание на ''Обичам 90те" събра близо 7000 фена, които се радваха на хитовете от 90те в изпълнение на попупярните евроденс звезди 2 Brothers on the 4th Floor, DJ SASH!, ICE MC, Captain Jack, Dr. Alban, както и български хитови изпълнители от това десетилетие като Ирина Флорин, Тони, Камен Воденичаров, Стоян и Виктор. Ако все още пазите емоцията от тази нощ или пък сте пропуснали главозамайващото телепортиране в 90-те от 16 ноември 2012 г., със сигурност не бива да пропуснете предстоящото лятно издание на музикалното парти.

Няма по-добър и лесен начин да си припомните магията на 90-те от това да позволите на организаторите на музикалното шоу да ви пренесат в тези години с песните на хитовите изпълнители, които ще видите на сцената на „Обичам 90те".