Гери-Никол е готова с поредната си бомба, с която да взриви задрямалия български шоубизнес, разбра HotArena.

Готината и луда певица е готова да покори нов връх в кариерата си. Той носи името "Евровизия". Именно Гери-Никол е най-вероятният участник от страната ни на тазгодишната музикална надпревара, която ще е през май в Киев. А зад тези предположения стоят солидни доказателства и още по-солидна сума пари.

В момента варненката довършва последните щрихи от новото си парче. То е създадено специално за песенния конкурс и бие всички рекорди сред участниците в него досега. Цели 200 хиляди лева е глътнал амбициозният проект, целящ да проправи път на Гери-Никол към европейската сцена.



Песента е на английски, дело е на екип професионалисти. А финансирането също е с пределно ясен източник - таткото на певицата. Напоследък тя започна да заработва доста добре от участия, но със сигурност не може да си пзоволи да цака подобна сума. Затова на помощ идва фрашканият с пари родител.

Той не просто не се притеснява, че скандалния имидж на дъщеря му може да повлияе на адвокатската му кариера, а дори не спира да я лансира. Сега Гери-Никол е насочила поглед извън границите на България, защото тук вече е отесняло за нейната "яка дупара". А един от преките пътища към целта й е именно "Евровизия".