Христо Стоичков е голяма цел на новия сезон на шоуто "ВИП брадър".

Наесен по Нова телевизия за пети път стартира риалити предаването, което ще продължи точно два месеца.

Скандалите между Къци Вапцаров, Багата и Фънки преди година докараха рекорден рейтинг на Нова телевизия.

Хората на Нико Тупарев вече тръгнаха на лов за още по-скандални участници, които да разкрият пиперливи истории от личния си живот.

Заради цветистия си език и буйно поведение Камата е най-желаният участник в предаването. Продуцентите са готови да броят поне 200 хил. лева на бившия футболист, за да прекрачи прага на къщата в Нови хан.

Целта на Нова телевизия е шоуто да събере още повече зрители пред екрана и да разгромят конкуренцията в лицето на "Къртицата", което приключи скоро по ТВ7.

Шоуто на Иван и Андрей е единственият подобен на Биг брадър формат в родния ефир. Още със старта му в Нова настана истински смут дали това няма да е краят на Големия брат.

Екипът на предаването е по-амбициран от всякога.

"Ще съберем на едно място напълно различни характери. Ще има и политици, и актьори, и спортисти. В момента се водят преговори с потенциалните участници. За конкретни имена е рано да се говори, но ще са най-актуалните родни звезди", заканват се от компанията на Нико Тупарев "Олд скул".

Със сигурност в предаването ще има и много известен политик. Кой е той обаче, зависи как ще се развият събитията в България в следващите няколко седмици, издадоха от Нова телевизия пред "България Днес".

Един от най-известните политици на прехода - Жан Виденов, може да дели покрив с Камата, ако приемат поканата.

Както и миналата година, изданието за популярни личности плавно ще премине в "Биг брадър ол старс", където ще се включат съквартиранти, които вече са били част от шоуто. Шоуто ще започне в края на септември, а последният съквартирант ще напусне къщата малко преди Коледа.