Ражда се през 1998 година като Филип Димитров. Мечтата му да стане жена се проявява в ранните му ранните му тийнейджърски години. Тогава започва да се събира с приятелки на сестра си и от тях придобива женски маниери, както и различен начин на мислене.

Филип имал всичко, липсвало му само женско тяло, споделя новоизлюпената Анджелина-Анджи преди време. От 16-годишен младежът постепенно започва да се превръща в жена. Първо си пуска по-дълга коса, след това започва да се гримира и да облича женски дрехи. За да се превърне в момиче, му помагат и по-женските черти на лицето му, писа „България Днес“.

На 18 г. с позволението на семейството си Филип се подлага на 3 операции за смяна на пола в столична частна клиника и след 4 месеца болки става истинско момиче.

Специалистите отстраняват напълно половия му член и му слагат бюст. Дори често пъти днес е сравняван с Николета Лозанова, а приликата между известната плеймейтка и кюстендилката е фамозна. С потвърждение на хирург, че си е сменил пола, Филип получава нова лична карта с женска самоличност.

Анджи демонстрира висок стандарт на живот, обича лукса и често отскача до Дубай за разточителна почивка.

Бившият Филип не се осланя само на красотата си, а държи много на образованието си. След като завършва Природо-математическата гимназия в Кюстендил, тя записва следването си в Техническия университет в София, където е студентка първа година.