Историята на 21-годишния Георги Колев от Варна, получил частична парализа и амнезия заради претърпян инсулт, разплака Ася Капчикова. Момчето, родено с порок на сърцето, претърпява сърдечна операция след раждането си и всичко било наред до 2009 година, когато се наложило да бъде направена повторна интервенция. След нея Георги потъва в 14-дневна кома, от която излиза с частична парализа и амнезия, заради инсулт, получен по време на сърдечна фибрилация.

Започва тежка и неравна битка с последствията от инсулта. Родители му научават, че болница Гювен Анкара може да помогне на сина им. Ето защо майката и бащата на Георги се свързват с българското й представителство и заминават за лечебното заведение. В Анкара Георги се подлага на мануална и медикаментозна терапия, както и на физически натоварвания с роботизирано устройство „Локомат“, за да проходи отново. Въпреки тежкото си състояние, 21-годишният младеж завършва Първа английска гимназия във Варна.


Именно Георги и родителите му бяха специални гости по повод третия рожден ден на българското представителство на болницата в Анкара и засвидетелствата лично своята голяма благодарност към регионалния й мениджър госпожа Мерилин Хасанова.
Историята, разказана от първо лице, трогна гостите на събитието и разплака Ася Капчикова. Плейметйката отиде лично при момчето, за да го прегърне, поздрави, засвидетелства своята подкрепа и окуражи в битката му да проходи.