Луната е в знак Близнаци - знакът на младостта. Пари, документи, книги, вестници, информация, братя и сестри, съседи, хора от най-близкото обкръжение, всичко това ще бъде важно за вас. Чувствате се подмладени, с младежка стръв, подвижни и ви е трудно да седите на едно място. Към вечерта ще узнаете, че твърде малко сте успели да свършите през този ден, тъй като малките грижи са ви отвлекли от по-важните дела. Лесно ще преживеете ограничението в храненето, затова може да си позволите гладуване и диета. Ако искате да изглеждате добре и да се подобри самочувствието ви, откажете се от тежка храна, брашнени изделия и употребявайте само лесно усвоимата. Уязвими са нервната система, дихателните органи, ръцете и плещите. Не носете тежко. Лесно можете да контузите пръстите на ръцете. Полезно е да се вземат препарати за подобрение състава на кръвта или да се ядат продукти с кисел вкус - лимони, ябълки, киселец, касис, които са полезни освен за кръвта и за черния дроб. Не купувайте сега вещи, които трябва дълго да ви служат, само такива с кратък срок на употреба.

21 лунен ден е необходимо да се посвети на здравето. Добре е да се заемете с физическо натоварване и укрепване на тялото с полезна храна. Да се избягват продукти, които натоварват черния дроб като алкохол, колбаси, мазна храна, продукти съдържащи животинска мазнина и раздразнението.

Удачен ден – работата ще спори. В случай на нужда, може да разчитате на подкрепа. Хубаво е да си организирате любовни или приятелски срещи. Те ще преминат добре и ще донесат приятни вълнения. Ще усетите енергиен подем. Усамотението не се препоръчва и сега то особено ще тежи. Възможно е да получите интересни предложения.

Подстрижката в този лунен ден е благоприятна, тъй като ще донесе радост и успех. Ще бъдете уверени в себе си, добре ще изглеждате и ще привличате вниманието.

Секс - В 21-ви лунен ден сексът трябва да бъде активен, енергичен, творчески, изпълнен с нови идеи, нови техники и пози. Крайно противопоказни са скучните и нови полови отношения.

Сънищата носят в себе си информация за това, какви вътрешни конфликти пречат да се прояви творческата ви личност. Към тълкуването също трябва да се приеме творчески подход, да не се приема всичко буквално. Образите е необходимо да осмислите. Доверете се на интуицията, която по време на съня ще се прояви като тих шепот.