При Луна във Водолей е полезно натоварването на мускулите на гърба. Аеробиката подобрява работата на сърцето.

Процедури усилващи регенерацията на кожата сега са безполезни. Повечето пластични операции нямат успех. В това време е подходящо за профилактика на плоскостъпие и варикозно разширение на вените.

Ходете боси по неравни повърхности. Подходящо за стоматологични процедури, за отделяне на брадавици и мазоли, педикюр, маникюр, перманентен макияж.

Отделете повече време на дома, семейството, децата, домашните дела. Не трябва да се претоварвате и да влизате в конфликти.

19-ти лунен ден - енергията на деня е неблагоприятна за човека. По-малко общувайте и ако ви позволяват обстоятелствата, никъде не ходете. Съзнанието в този ден е затормозено, раздвоено, замърсено. Напрежението просто витае във въздуха. Достатъчно е една единствена невъздържана дума или поглед, за да се разрази страшен скандал или спор с тежки последици. От вас ще се изисква днес да покажете на какво сте способни. Време на трудностите. Контролирайте парите и документите си, в обществен транспорт е желателно да държите ръцете си върху чантите. Днес не вземайте и не давайте пари на заем. Пазете се от насекоми и предимно от паякообразни. Може да се стигне до алергични реакции. Не се препоръчва участие в празненства и сбирки, където има употреба на алкохол.

Отношения: Неподходящо време за любовни трепети и срещи. Може без да искате да обидите партньора си и да влезете в спорове. В никакъв случай не предприемайте изясняване на отношенията си. Не само, че няма да се разберете, но още повече ще ги задълбочите.

Подстрижка – За предпочитане е да не се стрижете, за да избегнете неприятности със здравето – мигрена, болка в костите и ставите.

Сънища – (22 с/у 23 юни) От сънищата си не се бойте. Те нямат никакво отношение към реалния живот.

Във времето от 19:30 до 21:30ч ще действа влиянието от хармоничния аспект секстил на Луната със Сатурн. Ще способства психичната стабилизация и вътрешната уравновесеност. Подходящо за общуване с възрастни хора.