Луната е в знак Риби. Упражнения за разтягане на сухожилията, гимнастика, продължително вървене, дълго стоене на крака, обувки на високи токове не се препоръчва, особено на жените Риби. Да не се отделят мазоли, враснали нокти. За укрепване на здравето и красотата е целесъобразно да се съблюдава диета, стимулираща извеждането на токсините и шлаките. Не правете изчистващи процедури самостоятелно – доверете се на специалистите от козметичните салони. За изчистване на кожата може да ползвате само меки гелове, тоалетно мляко, да натрийте лицето с резенче свеж плод. Добре ще подействат овлажняващите кремове за лице и тяло, настойки от билки под форма на топли компреси.

21 лунен ден е необходимо да се посвети на здравето. Добре е да се заемете с физическо натоварване и укрепване на тялото с полезна храна. Да се избягват продукти, които натоварват черния дроб като алкохол, колбаси, мазна храна, продукти съдържащи животинска мазнина и раздразнението. Символ на деня е Пегас.

Удачен ден – работата ще спори. В случай на нужда, може да разчитате на подкрепа. Хубаво е да си организирате любовни или приятелски срещи. Те ще преминат добре и ще донесат приятни вълнения. Ще усетите енергиен подем. Усамотението не се препоръчва и сега то особено ще тежи. Възможно е да получите интересни предложения.

Подстрижката в този лунен ден е благоприятна, тъй като ще донесе радост и успех. Ще бъдете уверени в себе си, добре ще изглеждате и ще привличате вниманието.

Секс - В 21-ви лунен ден сексът трябва да бъде активен, енергичен, творчески, изпълнен с нови идеи, нови техники и пози. Крайно противопоказни са скучните и нови полови отношения.

Сънищата носят в себе си информация за това, какви вътрешни конфликти пречат да се прояви творческата ви личност. Към тълкуването също трябва да се приеме творчески подход, да не се приема всичко буквално. Образите е необходимо да осмислите. Доверете се на интуицията, която по време на съня ще се прояви като тих шепот.