Taзи събота, 18 февруари, институцията за техно и хаус музика в България YALTA CLUB отбелязва 26 години от създаването си.

За да отпразнува рожденния си ден подобаващо, клубът ще посрещне водещата фигура на световната хаус сцена – Sandy Rivera. Заедно с него, зад пулта на ROOM 1 ще видим и един от ключовите за развитието на електорнната музика у нас и силно свързан с историята на клуба диджеи – DJ RADY.

Всеки рожден ден на YALTA CLUB е култов и този път няма да бъде изключение. Очаква ни една наистина специална вечер, споделена в компанията на топ диджей, оглавяващ всички класации в последното десетилетие - Sandy Rivera.

С испански фънк, хип-хоп бийтове, електро и експлодиращ хаус, той е един от най-разпознаваемите артисти на хаус сцената и абсолютен любимец на българската публика. Освен това, той е една от основните фигури в историята на YALTA CLUB, което го прави най-подходящият гост за отбелязването на специалния повод.

Партито се очертава да бъде наистина запомнящо се - заедно със Sandy Rivera ще видим и един от ключовите български техно и хаус диджеи – DJ RADY. Живата легенда ще застане отново зад пулта на YALTA CLUB, за да ни припомни 90-те години на рейв партита с уникалната си музикална селекция.

През февруари, партито ще събере един от символите на YALTA CLUB след 2000-та, както и душата на столичният клуб от 90-те години, за да отпразнува както миналото, така и бъдещето на клубната сцена.

Като подарък за тези кои помнят историята и за тези, които се вълнуват за предстоящото в света на техно и хаус музиката, YALTA CLUB обявява безплатен вход за партито, с фейсконтрол на входа!