Луна в знак Риби. Упражнения за разтягане на сухожилията, гимнастика, продължително вървене, дълго стоене на крака, обувки на високи токове не се препоръчва сега, особено на жените Риби. Да не се отделят мазоли, враснали нокти. За укрепване на здравето и красотата е целесъобразно да се съблюдава диета, стимулираща извеждането на токсините и шлаките. Не правете изчистващи процедури самостоятелно – доверете се на специалистите от козметичните салони. За изчистване на кожата може да ползвате само меки гелове, тоалетно мляко, да натрийте лицето с резенче свеж плод. Добре ще подействат овлажняващите кремове за лице и тяло, настойки от билки под форма на топли компреси. Жените Овен, Дева и Везни да пият чай за бъбреците, по-малко течности и да се изключи алкохола.

23-ти лунен ден – Символ на деня е крокодил. Време за въздържание и спокойствие, за довършване на започнатото. Каквото и да става около вас, не се плашете. Помнете, че вие сте въплъщение на светлината и любовта на Бога. Пазете се да влизате в пререкания, от спорове и конфликти. Енергията на деня е напрегната. Трябва да имате самоконтрол и когато се създаде неприятна ситуация, по-добре да отстъпите. Учителят Дънов дава един метод: Когато сте неразположени, прекъснете работата си и излезте навън, изложете гърба си известно време на слънце и след това продължете работата си.

От интимност сега е желателно да се въздържате, още повече че в този ден са твърде уязвими половите органи както на мъжете, така и на жените. Сексът във всякакъв вид сега е противопоказен. Занимавайте се с нещо друго. Жените да бъдат много внимателни на улицата, при срещи с малко познати мъже, има вероятност от изнасилване. Мъжете могат много лесно да застанат на пътя на съпружеската измяна. Така че, ако не сте уверени в себе си, прекарайте вечерта в къщи. Опасен ден за зачатие.

Подстригването е противопоказно. Може да донесе след това неприятности.

Облекло - препоръчва се тъмно-сиво-зелена гама. Може да облечете нещо прозрачно. Откажете се от ярките цветове, особено червено.

Сънищата показват, доколко сте хармонична личност и доколко сте постигнали вътрешно равновесие. Това, което видите насън, показва вашето истинско отношение към себе си. Пазете връзката си с Бога!