Луна в знак Дева, времето когато се изострят възприятията ни към дреболиите, появява се желанието за критикуване на ближния. Хората се превръщат в подобия на Шерлок Холмс, който само по няколко детайли може да възстанови цялата картина. Засилва се реагирането моментално на най-незначителните несъответствия и дреболии. Паралелно с това нараства и чувството за дълг дори при децата. Даже най-големите непослушковци могат да се превърнат в невинни ангелчета. Сега е подходящо и полезно да се посещават лекарите, да се правят изследвания, тъй като сега няма да има проблеми с диагностицирането. Това не се отнася само за хората, но и за автомобилите, тъй че ако ви се струва, че има нещо нередно или някакъв проблем, смело отивайте в авто-сервиза. Най-доброто време за основно почистване на дома. Освен, че ще ви бъде лесно да го правите, ще ви достави и удоволствие. Уязвим е стомашно-чревният тракт и нервната система. Да не се правят операции на органите на коремната кухина, да не се вади апендиксът освен при спешни случаи. Да се избягва тежката храна. Тя трябва да е лека и еднообразна. Претоварването на стомаха носи повече вреда, отколкото в друго време, затова можете да предприемете и гладуване. Заемете се с решение на проблеми, касаещи собственото ви здраве. Всичко, което направите сега, ще е двойно по-полезно.

От 13:06ч до 10:53ч на следващия ден Луната ще се движи по празен курс. През това време всичко, което се предприеме ще е напразно, ще коства много усилия, откази, ще е кратковременно. Ако имате важни дела за вършене, то правете го преди това.

28-ми лунен ден - Символ на деня е хилядолетния Лотос. Както Лотоса расте в тинята и застоялата вода, израствайки през земя, вода и въздух, така и потока на лунния цикъл преминава през всички етапи и се приближава към своето завършване. Ден на завършека. Ден на Кармата, на безсмъртието и просветлението. Постарайте се да бъдете през днешния ден в радостно, приповдигнато настроение. Човек, роден в 28 лунен ден, ще бъде следван от щастие. Материално също ще бъде обезпечен. Полезно е нещо да се учи, да се четат стихове, занимания, които могат бързо да се завършват. Не се препоръчва интимност. Посветете времето на романтична вечеря, отделете внимание повече на духовната страна на отношенията. Енергиен център са очите. Обърнете им внимание и не ги напрягайте. А който проявява циничност, критикува или осъжда другите, нарушава енергийния баланс, от там и зрението му.

Подстрижка – Не е подходящо за подстригване. Тя може да снижи вашата активност.

Сънища - Информацията в сънищата може да се използва. Образите на сънищата могат да бъдат пророчески, но трудно могат да се изтълкуват правилно. Ако не запомните съня си, това означава, че сте прекъснали връзката си с небесата, твърде много сте се отдалечили от духовната си същност.