Валери Божинов тотално изтрещя. Читател алармира, че в събота следобед забелязал как футболистът на „Левски" се прави на много готин татко зад волана на уникално черно Ламборгини кабриолет, като предаде управлението на... 2-годишната си дъщеря Никол, при това под погледа на Николета Лозанова.

„Двуместната кола, която струва не по-малко от 200 000 евро, дойде по Околовръстното шосе от посока Царско село, където вероятно Валери, плеймейтката и щерка им са отдъхвали през почивния ден, пише ''Всеки ден''.

Футболистът обаче бе взел малката на коляното си, а Никол държеше волана на супер мощния автомобил и си играеше на шофьор, сякаш е в някой детски кът, може ли такова нещо", изнерви се очевидецът на опасното упражнение.



„Такава кола не можеш да подминеш, без да я поогледаш, затова и забелязах тъпата игра, която си бяха заформили Божинови. Управляваният от двегодишното момиченце звяр на колела пресече много бавно бул. „Цар Борис III", за да не пропадне в някоя дупка и да потроши спойлерите, после отпраши в посока Банкя. Добре, че другите водачи караха внимателно, което рядко се случва в столицата, иначе като нищо можеше да стане някой сакатлък", уверен е нашият читател.

Засега остава загадка откъде 28-годишният нападател на „Левски" се е снабдил с черното Ламборгини кабриолет. Хора от обкръжението му пък смятат, че зад парадирането с италианската спортна марка вероятно стои съревнование с вечния му съперник Ники Михайлов.



Синът на шефа на БФС от няколко години се фукаше с бяло Ламборгини с номер СА 00 09 РХ, което обаче в крайна сметка продаде на своя набожен колега Благой Георгиев - Джисъса, който отскоро рита за „Рубин" Казан.

„Вероятно бившият на Алисия избива комплекси с тая скъпа играчка. Сигурно е особено щастлив да яхне автомобил, по-лъскав и скъп от този на настоящия любовник на фолк певицата - Ники Михайлов. Но да сложи невръстната си щерка зад волана в лудницата на софийския трафик, па макар и само на игра, е адски тъпа история", отсече свидетелят на изцепката.