Луната е в знак Овен. Хората стават по-инициативни, по-импулсивни, по-хазартни, търсещи новото. Повишава се физическата активност. Проявява се нетърпение, искане да стане всичко и веднага. Не изяснявайте отношенията си – вместо това още повече ще се усложнят.

Уязвими са главата, мозъка, ушите, очите, зъбите. Необходимо е да се занимавате с профилактика на съответстващите заболявания. По-малко четете и стойте пред компютъра. Подходящо за масаж на главата и лицето. Направете подхранваща маска. Не посещавайте зъболекар. Препоръчва се натоварване на кръста и долната част на гръбначния стълб. Може да се правят всякакви упражнения оформящи талията. Любовните авантюри, подписване на договори е желателно да отмените. Не се преуморявайте нито физически, нито умствено.

25-ти лунен ден

Хубаво е да се вземе вана, да се изкъпете, подходящо за освещаване на водоизточници, за кръщене. Водата в този ден има Божествена сила. Препоръчително е плуване, гмуркане, да се пие изворна вода. Добре е да се пие бяло вино и сокове. По поведението на животните в този ден се съди какво е отношението на хората към вас. Ако ви залае куче (дори собственото), чакайте неприятности. Ако до вас падне перо от птица, то чакайте благи вести или среща със стари приятели. Ако намерите монетка с герба нагоре – знак да успешно решение на проблемите.

Облекло – благоприятно е да носите сребристо и синьо. Избягвайте днес жълти и оранжеви цветове.

Покупки - може да купувате това, което ще възстанови вътрешният ви покой – книги, ароматни масла, всякакви дрънкулки, текстил, дребни предмети за бита. Важното е да способства вашето успокоение и да ви носи спокойствие.

От 18:10 до 20:10 е влиянието от секстила на красавицата Венера и Луната. То ще пробуди стремеж към комфорт и топлота, вкусна храна, съзерцание на красивите неща, ще подтикне към романтични срещи в рамките на периода.

Подстрижката е крайно нежелателна. Поставя под заплаха физическото и психическо състояние. Не подлагайте косата на никакви твърди въздействия, защото всяко нарушение на структурата води до влошаване на работата на енергийно-информационното поле.

Сънищата са пророчески, но трябва да умеете правилно да ги изтълкувате. Смисълът на живота е в това, което има за тебе смисъл.