Коронаистерията стигна висшата мода и дебелите портфейли. Дизайнерката на първата дама Десислава Радева - Невена Николова, удари в земята колежките си с луксозни маски срещу заразата от френска дантела срещу 35 лева бройката, научи "България днес". Модистката от Лондон засега държи най-солените цени за дизайнерски предпазни средства. Абсурдната сума не пречи на много богати дами вече да поръчват луксозните маски от дантела и коприна от сайта на Невена.

Самата дизайнерка признава, че красотата е важна, дори когато лицето ти не се вижда. Плюс бил фактът, че маската е за многократна употреба и не създава отпадък. "Нека сме екологични и красиви! Маските са ергономични, 3-пластови, с лице от френска дантела и подплата от фина коприна или микс от коприна и памук за изключително нежен допир с кожата. Маските се перат, и препоръчвам да се гладят за максимална дезинфекция", разказва за продукта си Невена.

На фона на нейните произведения, конкуренцията в лицето на Миглена Каканашева-Мегз, която възмути всички с маски по девет лева бройката, издиша напълно. Луксозните маски на Невена могат да се поръчат от сайта на модната й къща или на лично съобщение до самата президентска дизайнерка. Допълнително освен цената на маската се заплаща и доставката, подчертават от екипа на модна къща "Невена". Едва при поръчката на три маски едновременно или похарчването на сума от 105 лева, клиентите могат да получат безплатно прелестните защитни средства. 

снимка:инстаграм невена