Три поредни дни (20, 21 и 22 юни) ще нажежат допълнително лятото.

В Международен панаир Пловдив ще се проведе първото издание на 359 HipHop Fest. В него участие вземат световните мегазвезди Rick Ross и Ciara, както и над 45 от най-популярните български изпълнители: 100 Кила, Спенс, Лора Караджова, Ice Cream, Кристо, Веси Бонева, Бобо, Скандау, Сани Алекса, Криста и др.; бийтбоксерите Red One и Pe4enkata; десетки DJ-и, freestyle с формацийте The Center, Sugar Wings и XNRG Crew и македонската звезда Toni Zen.

Първият ден е посветен на лошите момчета на хип хопа с хедлайнер Rick Ross. Втората вечер - на българската хип хоп сцена с хедлайдер - 100 Кила. Третата и последна вечер е за лошите момичета на хип хопа, като тя ще бъде оглавена от кралицата Сиара.

Вратите на най-голямото музикално събитие за годината ще отворят на 20 юни точно в 15:00 ч. Посетителите на градчето ще могат да наблюдават 359 Skate Battle шоу с BMX колела, както и рап занималнята на Спенс.

Билети за 359 HipHop Fest могат  да бъдат закупени от всички компании за продажба на билети на преференциални цени до сряда. От четвъртък билети ще се продават на място на съответните  цени:

Еднодневен: 55 лева
Двудневен: 75 лева
Тридневен: 100 лева
Придружителски: 85 лева

Деца до 12 години, инвалиди и хора с увреждания влизат безплатно срещу съответната декларация или решение от ТЕЛК.