Позабравената певица Ирра сюрпризира всички с радостна новина, че очаква трето дето. Поп изпълнителката пусна първо снимка в Instagram с надпис „Три за щастие”.  Макар в напредпанала бременност, тя не спира да работи по последната колекция на модния си бранд  и да записва нови песни в студио.

Все още блондинката не е разкрила какъв ще е пола на бебето, което се очаква да се появи на бял свят в началото на август, нито пък кой е бащата. Явно обаче тя ще е самотна майка, защото официално заявява, че планира да поеме изцяло грижите около отглеждането на третото си дете, както се случи с първите и две рожби, които са момчета. Двамата са най-екзалтирани и горди от новината, че съвсем скоро ще са батковци.

41-годишната блондинка, чието име е Ирина Русева, има един брак зад гърба си с Явор Георгиев, чието име носи един от синовете й. Преди година тя сподели, разводът може да бъде повод за щастие, когато се освобождаваш от нещо, което те е тормозило. По думите й човек не трябва да робува на стереотипи, наложени от обществото, за да бъде щастлив.