Шест чифта токчета паднаха безславно на боулинг пистите в голям търговски център, където 4Magic снимаха видеото към новия си сингъл „Вселена“. Общата стойност на „щетите“ е четирицифрена, но по-голям е сантиментът на момичетата към тях – две от тях са купили обувките като скъп спомен от първите си хонорари след победата в X Factor.

„Красотата иска жертви! Добрата новина е, че нито една от нас не пострада, докато снимахме импровизираната боулинг битка с момчетата. Пистата се оказа коварна за тънките токове , не беше нужно да спринтираме, за да стане фал. След първите три чифта си казахме, че е на късмет, но след шестия екипа се шегуваше, че трябва да викне ортопед на терен“, разказа пред Hotnews.bg Валентина.

Под режисурата на Баш Моушън с Никол, Елия, Валя и Елеонора снимат 12 часа, като по-голямата част от снимките се случват през нощта. „Още, докато създавахме „Вселена“ си представяхме клип с много цветове. Снимките на видеото бяха приключение, защото за първи път работихме цяла нощ без сън и почивка. Въпреки това дори за миг не усетихме умора! Страхотен адреналин! Още повече, че боулингът е сред любимите ни занимания", каза Елеонора, а Валя добавя с намигване: „В клипа има флирт линия с момчетата на пистата, но като се замисля, боулинга не е мястото, на което си представям перфектната първа среща.“

Парчето е създадено по време на Sofia Songwriting Camp – първият межуднароден лагер за писане на песни у нас. Тази пролет 4 Magic се събират с автори от шест държави в мобилни студия на Боровец и в продължение на седмица правят музика: „Преживяването беше просто вълшебно! Всеки ден бяхме разделени на отбори с различни автори, по стилове, и „Вселена“ се случи докато бяхме в студио с Елън Берг от Норвегия. Тя влетя с китарата, свирейки припева. Направихме песента първо на английски, като до края на годината ще чуете и тази версия. Вторият човек, с който работихме, беше Ерик Бернохолм, той е работил за доста финалисти от „Евровизия“ в Скаднинавските държави.“, разказва Елия.