Всеки средностатистически мъж си мечтае за офис с красиви колежки, които от време на време да разведряват обстановката.

Някои си фантазират за работа в имението на Хю Хефнър, други се надяват, че биха успели да попаднат в журито на Victoria`s Secret, а трети категорично се надяват, че съдбата ще им се усмихне и ще ги превърне в персонална секс играчка на гърлите от Brazzers.

За последното може да преувеличаваме, но винаги сме имали подозренията, че една красива жена би вдигнала КПД-то на офиса с няколко процента и дори не говорим за сексуалните прегрешения, а просто за разкрасяването на офиса. Винаги сме казвали, че красотата ще спаси света, стига да не е по африкански модел, защото местните и до днес вярват, че хората с прекалено наднормено тегло са истински красиви.

И докато средностатистическите хора мечтаят, ние отдавна сме се отказали - вече са ни плашили с покани за посещение на колежките и не ни хареса.

Разбирате ли, жените са красиви същества, просто не искаме да работим заедно, защото природата ни никога не би го позволила.

Имали сме удоволствието да споделяме тежката строителна работа в мъжка компания, както сме стопанисвали и много женски персонални компютри, опитвайки се да обясним, че вирусите никога не идват сами в машината. М-да, не мечтаем за офис с жени, защото мъжът работи най-добре, когато е със себеподобни. Не ни вярвате, нека представим най-добрите причини за създаването на мъжки колектив в офиса. Няма изобщо да поставяме точката "Наистина ще работят!".